|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: po, 17.duben 2006, 1:39 |
|
|
|
citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | a....drogyyyyyyyyyyy.....musim hrat audition:) |
Abys nedostal na zadek od XSuperNabitéhoX ... vím, že je lepší v Tanečním Souboji na Lince. |
To neni pravda, MRAK je prece vzdycky lepsi...Smile |
Já bych nechal Xjemného, aby to rozřešil. Přece jenom je nejvíce znalý. |
Tak ho nekdo vzbudte:) |
Ja bych stejne rekl ze nejlepsi jsou kachny:) |
myslim ze NEjemne vzbuzeny Xjemny uprostred noci by byl jemne nas... axe |
Muehehe... tak to provede az rano, mnooo... |
aale koukam, ze tu zase nekomu zlobi system a nejde se odlogovat Twisted Evil |
To jako chcete rict, ze Xjemny v tuto dobu spi ? Nenechte se vysmaaaat..... |
Rano bude drsna cistka:) |
Hlavne, kdyz to nejsou LABUTE... |
Ale nejhorsi jsou trpajzlici, ty vam vlezou vsude |
Xjemný teď určitě vylepšuje Krokovou Mánii nebo pracuje na nějaké její Kůži ... nerušte jej. |
Nesouhlasim, nejhorsi jsou lumici, mrchy, vam klidne znici vasi oblibenou tapetu s helikopterami.... |
nebo by mohl Xjemny vyrobit nejakeho Oznamovatele |
jeste ze tu mame ten nasilnicky zvyk mlaceni devcat,co bysme si pocali s velikonocnim zjickem ohmy
http://www.break.com/index/easterbunny1.html |
Ja budu asi hodne rychle vybanovan:) |
Ano ... ale já nyní beru pouze oznamovatele mluvící spisovnou češtinou ! Jak se takový Oznamovatel pozná ?
"Jsi nejlepší tanečník"
"Ale né, Sestava spadla"
"Toto je hra, ve které využijete vaše dolní končetiny"
"Extra Jeviště!!!"
atd. |
no jasne |
"Pohybujete se hladce"
"Podiivejte to je neidentifikovatelny leetajiicii objekt"
A jeste by to melo bejt namuveno jako stary dabovany filmy ( tznm s naprostym klidem v hlasu a bez emoci) |
mluvíš mi z duše yes |
Oooo MISTRE MRAKU , toto diilo jste stvoril uuple saam? |
ANO, je tezky davat pozor, ktera quota, je ktera:)
|
|
| | |
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: po, 17.duben 2006, 1:50 |
|
|
|
citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | citace: | a....drogyyyyyyyyyyy.....musim hrat audition:) |
Abys nedostal na zadek od XSuperNabitéhoX ... vím, že je lepší v Tanečním Souboji na Lince. |
To neni pravda, MRAK je prece vzdycky lepsi...Smile |
Já bych nechal Xjemného, aby to rozřešil. Přece jenom je nejvíce znalý. |
Tak ho nekdo vzbudte:) |
Ja bych stejne rekl ze nejlepsi jsou kachny:) |
myslim ze NEjemne vzbuzeny Xjemny uprostred noci by byl jemne nas... axe |
Muehehe... tak to provede az rano, mnooo... |
aale koukam, ze tu zase nekomu zlobi system a nejde se odlogovat Twisted Evil |
To jako chcete rict, ze Xjemny v tuto dobu spi ? Nenechte se vysmaaaat..... |
Rano bude drsna cistka:) |
Hlavne, kdyz to nejsou LABUTE... |
Ale nejhorsi jsou trpajzlici, ty vam vlezou vsude |
Xjemný teď určitě vylepšuje Krokovou Mánii nebo pracuje na nějaké její Kůži ... nerušte jej. |
Nesouhlasim, nejhorsi jsou lumici, mrchy, vam klidne znici vasi oblibenou tapetu s helikopterami.... |
nebo by mohl Xjemny vyrobit nejakeho Oznamovatele |
jeste ze tu mame ten nasilnicky zvyk mlaceni devcat,co bysme si pocali s velikonocnim zjickem ohmy
http://www.break.com/index/easterbunny1.html |
Ja budu asi hodne rychle vybanovan:) |
Ano ... ale já nyní beru pouze oznamovatele mluvící spisovnou češtinou ! Jak se takový Oznamovatel pozná ?
"Jsi nejlepší tanečník"
"Ale né, Sestava spadla"
"Toto je hra, ve které využijete vaše dolní končetiny"
"Extra Jeviště!!!"
atd. |
no jasne |
"Pohybujete se hladce"
"Podiivejte to je neidentifikovatelny leetajiicii objekt"
A jeste by to melo bejt namuveno jako stary dabovany filmy ( tznm s naprostym klidem v hlasu a bez emoci) |
mluvíš mi z duše yes |
Oooo MISTRE MRAKU , toto diilo jste stvoril uuple saam? |
ANO, je tezky davat pozor, ktera quota, je ktera:) |
udelejte z tech quotu hvezdicku a ja vam budu slouzit m=^.^=m |
treba takhle -/*\- ?
edit: **********************************HVEZDICKAAAAAAAAAAAAAAAAa**********************************
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: po, 17.duben 2006, 23:20 |
|
|
|
Ach jo, tak dobre. Ja hodne nerad flamuju, ale ted uz budu muset. Klidne to smaz mas na to sve (vyhradni) "moderatorske" pravo. Ja na tomhle foru beru jako jedinyho administratora Xsofta. Vic me nezajima. My jsme jenom moderatori. To ze mas vyssi prava nez ja je mi jedno.
Jinak me docela mrzi, jak posledni dobou vystupujes na foru, mimochodem tohle plati treba i pro Puldu (fakt ze tam se to aspon neopakuje). Tak posledni dva dny maze xsoft tvoje vylevy nalad. Ja vim ze je nemas bezdovodne, ale tohle na forum proste nepatri. To ze JA jsem udelal "bordel" v jednom topicu je sice strasne super. (diky zes to hodila vsechno na me), ale podle me delas ty taky neco okolo a to mimochodem vsichni na foru (treba ty Werkovo uzasny umisteni "ala ITG music" do mimo misu).
Tak se uklidni, zda se mi zes uz zapomela jak jsem se ti snazil ja a ostatni pomoct. Docela by me mrzelo aby to prislo vnivec.
To je ode mne vse. Doufam ze si to prectes hned rano, abys mela pres den o cem premyslet.
edit: jinak ITG CUP tady rozebirat nebudu. To je se Sniperem nase prace
edit: Docela premyslim jestli bych to mel smazat, ale byl to spis zapal horlivosti. Hlavne to neber prilis vazne, diky...
|
Naposledy upravil Cloud dne út, 18.duben 2006, 15:37, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 48 z 87
|
|
|
| |