Muj anime fest aneb cesta peklem
eh ,tak ja vam sem mili ctenari take neco hodim ,ackoli to vestsinou nedelam
prubeh vezmu strucne-po,absolvovani prijimacek,sem se dostal na misto konani,kde sem zbytek dne stravil u ddrka,manckinu,piva + sem se jeste stavil na vyhlaseni soutezi a Gits
vecer sem pak byl na dokuro ,a ackoli sem ji vide uz po mnohokráté ,stále sem smíchy brečel
pak sem zase byl stridvae na ddrku a pive ,nacez me chinchila v 5 rano vytahnul na neco co se menuje "miloval sem svou mladsi sestru" ci tak nejak ; no opravdu to nebylo z meho zanroveho rozhledu ,tak sem se alespon srdecne zasmal telenovelovitym hlaskam incestniho anime bez hentai scenek
po tomhle se se si dal par hodin slofika v hlavnim sale,vzbudil se az kdyz uz nic velkeho na programu nebylo tak se za chvili jelo domu
a ted prichazi to proc to pisu a to cesta domu aneb transport Bee-techu z brna do litiomeric:v brne to pesky a salinou jeste slo,hodni lide z duny mi pomohli s taskou tak sem tahnul jen pad,dojit od saliny do vagonu s taskou pres rameno navis se ukazalo jako problem,ale za velkeho funeni sem to dokazal
sednul sem do vlaku,ktery svete div se ,je az k nam bez presedani,takze super,2 hodiny sem si dal chrupku
v golcove jenikove mne vzbudily 2 "dámy " ze prej jestli mam na to listek hihihi a ze oni bys i rady sedly presne na ty dve sedadla o ktera sem mel opreny pad,OMG
tak sem ho oprel o sebe a jednoho lehce priopiteho typka co sedel vedle mne
toto noblesni jedani asi zrejme zaregistrovala blizko pruvodci,posvitila si na na zminene babizny a jedne naparila flastr za propadlou legitku(heh),coz pripity kolega az do kutne hory vtipne glosoval
pak zmizly i ty furie az sme najednou zastavili v polich pred melnikem .typická hláska "zajeli sme dedka" se ukazala bohuzel jako pravdiva,akorat ten prejety byl nejaky nebohy ciklista,ktereho si si rovnou odvezla cerna limuzina
nas vlak tim padem nehohl samozrejme odjet nebot vse mela vysetrit policie a komise CD ktera se nehodlala ukazat ,tak pro nas po 1,5 hod prijel nahradni vlak
ten vsak zastavil asi 500m dal od od nas ,takze sme k nemu museli dojit po naspu,kdyz sem byl,tahnouc v rokou pad, beznadejne posledni ,pan masinfíra raci ten kousek ke mne uz dojel a pribrzdil mi
priznam se ze takhle spoceny sem uz dlouho nebyl
doma sem byl az v 9,po uzasnych 6,5 hodiny ch ve vlaku,ale sranda musi bejt i kdyby mel clovek klusat v kolejisti s padem ,coz ?