Tak ja jdu rychle reportit.
Se Seqoykou jsme konecne dorazili do Zbraslavi/y an expozici jakehosi asijskeho (povetsinou japonskeho) umeni, prevazne maleb okolo pul osme. Cela tri patra vcetne letajcich kobercu jsme stihli projit za chvilinku a tak jsme se vydali smer "jakasi laser show, nekde v centru", kde bylo tak nervano, ze jsme to radsi rovnou vzdali a vyrazili jsme na Vitkov.
Po nejake dobe nam kdosi znamy volal, ze metrem je to k nicemu a ze lepsi to bude vzit jednim z free-autobusu az na misto. To byla podle me docela velka chyba:(, probihalo to asi nasledovne - okolo jedna z fakult na staromestke se dokola prohanel autobus cislo jedna, coz jsme vubec nechapali a az pozdeji jsme zjistili, ze nekrouzi v kruhu, ale ze to jsou ctyri autobusy najednou
. Kdyz se nam po pul hodine podarilo najit zastavku, tak nam zase ujel autobus, takze jsme na Vitkov dorazili az nekdy o pulnoci, kde jsme zhledli takovou chudou laser-show a jelikozu bych uz domu asi nedorazil (haha), tak jsme hned potom vyrazil smerem na florenc.
Jakmile jsem dojel a dobehl na metro, tak mi ale zavreli:(, takze nezbylo nic jineho nez pockat dvacet-pet minut na tramvaj, ktera jela na palmovku. Tramvaj pote skutecne prijela, ale TAK NATRISKANA, ze to vazne uz vic neslo. Nekdo behem cesty vtipne poznamenal, ze lide k sobe maji po volbach opet bliz:).
Pote co jsem dorazil na palmovku, jsem doufal, ze najdu ASPON jeden nocni spoj mym smerem (prosek), nenasel jsem nic:). Jedine co me zachranila pred cestou domu v sandalich byl spoluzak (Anakreon) na Palmovce. Chvili jsem u nej pobyl, pujcil nejake anime a nakonec se nabydl, ze me odveze:) (cerstvy drzitel ridicaku). Prekonali jsme dokonce i problemy s benzinem a nakonec jsem konecne dorazil domu.
Muzei jsem bohuzel prilis nevidel, ale zato si tuhle noc bude asi jeste hodne dlouho pamatovat.