Ad cteni - prece neni takovej problem si pres RSS sosat obsah fora. Treba thunderbird ma RSS ctecku primo v sobe nebo existuje milion dobrejch i mene dobrejch ctecek. A osobne mi RSS prijde lepsi nez sledovani mailem (nehlede na to ze sledovani celyho ddrforum.pocitac.com pres rss je opravdu na jedno kliknuti)
na vedomost se dava, ze pokud nekdo nestihne zaplatit vcas (to jest do ted), je tu moznost ze dostane:
a) pokutu 50 korun, jako penale za prodleni (a jeste muze byt rad, ze nepocitame dopravu na ff)
b) nove tricko s cerstvou skvrnou od kecupu, aby si to priste pamatoval
casu jste meli dost a bohuzel si neuvedomujete problemy s tim spojene. jinde maji tricka za 500, plati je pul roku - rok predem a ... jasne?
U tricek co mi zustaly doma v supliku strhnu nazehleny nick a prodam je za cenu 200 Kc nekomu jinemu.
(kdo driv prijde, ten mele)
Ti lide co se neobtezovali si je vyzvednout a zaplatit at se priste ani neobtezuji neco chtit.
(aneb mela bych pro ne par nadavek, kdybych mluvila sproste)
Pristi trika, odznacky a cokoliv bude jen pro cleny sdruzeni, kteri jsou sehnatelni a seriozni a ktere zname.
Howkh
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.