Report byste chteli? Oka tady je. Do Prahy jsem prijel uz v sobotu rano. Jako vstavat nekdy v 7 neni moc prijemne, ale co se da delat. Pres sobotu jsem mel najekou pracicku, nicmene jeste pred ni jsem se na hodku stavil u Molika v praci a vyzkousel par songu. Treba takovej Tell na harda a podobne. Docela me prekvapilo ze jsem prezil. A to jsme onu levou sipku premapovali na B (tlacitko nad L sikpou). Sranda takhle hrat. Taky jsme zkusily songy s 2 modama najednou. Okolo 12 jsem se presunul o par pater nize a sel si po svem.
Okolo 19 nasledovala LaserGame. Behani, skrcovani, strileni a behani s postrojem "krotitelu duchu" dalo zabrat. Jeste ted me boli jeden kloum (2 000 strel za 40 minut). Prespani na botelu Admiral taky problehlo uspesne a kumulace Vltavy me neodnesla blize k domuvu (a dale od 3DDX). Okolo 3 vecer jsem jeste zorpovedel par SMS ohledne nedelniho srazu.
Jeste pred srazem jsem nemel moc co delat tak jsem jel z Andela do Proseka (v sobotu jsem se na Andela vratil asi 5x). Na Proseku jsem nejak nasel (zase) Molika a v rychlosti vyzkousel HardPad. A co by clovek nerekl, ono je to napotvoru fakt uplne stejne jako u me. Po par desitkach minut jsme jeli opet na Andela.
Na nem jsme uz nasli par lidi, ciste nahodou to byli nasi (jinak bych se divil jaktoze to nekdo umi vubec hrat). Na 3DDX byl vyhodny tarif a dokoce prijemna obsluha - coz se jiz z dalky poznalo hlasitosi masiny. Na fotkach se podivejte kolik nas tam bylo. Opravdu jak psu.
K vlastnimu hrani. Hralo se vsechno mozna, od Butterfly po Pucka. Zkousel jsem zapnout lidem onen ParaPara mod, coz se nekdy povedlo (3x jo, 2x ne), no to byla sranda. Zkousel jsem i dalsi blbustky, jako prepnuti na hard mod, rychlejsi sipky (rada: vic jak 2x nedavejte, protoze 4x nedate .. viz video) no a uz vubec ne na 7-8kytku a na z casti nefunkcnim padu, ale zkusil jsem to.
Tip k zadavani kodu - kod (mody) se zadavaji 8mi sipkama (noha/ruka). Problem je v tom, ze ho nemuzete zadavat kdykoliv. Treba zmacknete nechtene seznor na ruku udela vam to L,L. Vy pak zadate kod ale to neni ono. Proste to sebere 8 sipek, ty vyhodnoti (jestli to souhlasi s kodem co to zna) a pak nacita dalsich 8 sipek. Jeste jednou, proste nejde kod zadavat kdykoliv. Rada jak to udelat. Sipka dopredu (ruka) 8x smaze vsechny mody. Takze proste machejte rukou dopredu a az se ozve vetsi bouchnuti (to poznate), zadali jste kod spravne a byl akceptovat. V tuto chvili mate jistotu ze jste na zacatku dalsiho cyklu pro kod a muzete zadavat. Jak vypada zkouseni a zadavani kodu parde lidi se muzete podivat na poslednim obrazku v prispevku (tohle je ve 22 hodin).
Musim rici ze bylo pekne publikum a dokonce jsme se odvazili a dali suchyho-multiplayera. Hrani na sucho .. jako ze jsme za padem. Pak 2 lidi skacou na nem a dalsi 4 lidi za nima delaji to same. No nadherny pohled na tuhle spartakiadu.
Po 3DDX jsme se presunuli (prekvapive) na Prosek a zkusili si odtlapkat klasicke DDRy. Cestu nasi spolucestujici museli vytrpet komunikaci DDR-fantazaku, protoze padali historky, hlasty a vtipy vseho druhu .. zejmena eflo-trpasliciho. Pekna zabava, pro nas i okoli. Dorazili jsme na misto ... Na pady trochu nezvyk, ale vsichni se snazili. O tom snad povi par fotek. Jinak si asi umite predstavit nadseni majitelu bytu a sousedu pod nim. Kdyz se cas nachylil opustila nas brnenska cast.
Zbytek (6 lidi) se slo najist, protoze uz melo hlad. Zapadli jsme (po chvilce chuze a schaneni klicu) do jedne cinske restaurace. Nasli si ten nejvetsi stul s otocnym velkym sklenenym tacem uprostred a zkouseli si vtipkujice neco objednat. Po piti mame objednano. 5 ze 6ti DDR hracu doporucuje Kure na kari. Stihli jsme jeste menu ale jen tak tak (t-5minut). Rozhovor u stolu byl velmi .. eh .. pestry. Od Pulp Fiction, pres analyzu jidla, pres DDR a songy v radiu, pres vtipy vsechn kategorii (fantazy .. ddr .. pc .. scifi .. no proste vse). Dalsich 5 ze 6ti DDR hracu doporucuje jidlo hulkami a ten posledni jidlo paratkem (resp. onzumace hrasku paratkem). Kdo nevidel, asi nepochipi (prominte). Po asi uf, hodine? jsme se rozlousili a prchli na ruzne strany. Ja jsem se s Deckem projel smer metro. Protoze jsme sedeli ar vzadu a rozhovor o DDR byl zajimavy, prejeli jsme cilovou zastavku a vyskoupili az v depu. Resp dojeli jsme, ridic zhasnul, pak asi zpozoroval ze tam jsme, rosvitil a urychlene jsme vypadli. Na metru
meli pekne dvere na fotobunku. 2 naprodi sobe, no pekny 3DDX emulator. Metrem na hlavak a do vlaku co jel nekdy driv. Sice osobak, ale cekat tam 40m na rychlik se nam nechtelo. Ve vlaku jsme dali handsfree rozhovor s lidma z Prahy abysme zjistili stav veci. Po pulce cesty Decko vyskocilo a slo svym smerem. Kdyz jsem se s nim chtel rozloucit a podat mu ruku z okynka, okna zaclo stavkovat a zavrelo se .. malem mu to useklo hlavu .. brr.
Co dodat, dojel jsem vlakem, probehl Plzni na kolej za ICQ informacniho rozhovoru s CZ DDR leaderem. Na koleji teda koukam jak prezily klouby co zadavali ty kody, no pekny. Tady je fotka.
Z fora jsem kouknul na videa, tady par komentaru:
02-pekny, aspon je videt synch. tanec, ty ruce se povedly
04-nemam slov
to ze jsem ja?
08-multiplayyeeeerrrr
12-4x speed na 7-8kytku to fakt nejde
Jo a na tomhle padu nejde L sipka
17-v pohode, na to ze byl trochu nezvyk to slo
Btw, mam vsechny uz sprevne otoceny, kdyztak je muzu nekam uploadnout abyste nemeli tolik prace i vy.