|
stribro
Support team
|
Zaslal: po, 10.červenec 2006, 18:18 |
|
|
|
Deirh: Uz se tesim, az si s tebou zahraju GO... i kdyz pravdepodobne dostanu solidni naklep, protoze se muj skill pohybuje kdesi na urovni 29kyuu na KGS a ctvrt roku jsem to nehral.
Jinak cely napad s deskovkovym vikendem zni skvele, jenom je skoda, ze se nekteri nezucastni...
Moje navrhy: Scotland Yard
Pharao (RamsesII)
(takze Ravensburger import z nemecka - prominte, Albi, nic od vas doma nemam )
A pak samozrejme davam hlas pro Bang!
|
|
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: po, 10.červenec 2006, 18:38 |
|
|
|
Deirh:take jsem jeste proti zivemu souperi nehral (pokud nepocitam zacatky s kamaradem na papirovem gobanu s rulickami oblepenymi izolepou). Kazdopadne jsem jeste v ruce nedrzel opravdovy go-ishi.
Sheila: mozne je vsechno, takze hodne stesti a presvedcovacich schopnosti a hlavne ukecavej az do posledni chvile, dokud to pujde .
Kterykoliv Admin: tohle by uz chtelo presunout do vlastniho threadu
|
|
| | |
| | |
Sheila
Uživatel
|
Zaslal: po, 10.červenec 2006, 19:57 |
|
|
|
ukecat chalupu? blaznis? kdo by sekal travnik? kdo by stipal drivi? kdo by myl nadobi? ...obavam se ze to nepujde "je prece nemyslitelne, abys zustavala v Praze, kdyz je venku tak hezky, pojedeme na chalupu. Vzdyt si rikala, ze se tesis" ..... ano, je pravda, ze jsem rikala, ze se tesim, ale to bylo v pripade, ze bychom tam meli na hlidani dve male kawaii neko ale vzhledem k tomu, ze od toho seslo tak nevim co bych tam sama delala... (krome toho sekani travy apod.) ... mno nic budete se muset beze me obejit, tak doufam, ze si to aspon nalezite uzijete =)
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |