|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
| Jupík | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: ne, 20.březen 2005, 15:06 |
|
|
|
STsung: Hm, skola byva naprt vzdycky, neni-li to treba rekreologie kde maj predmety jako baleni spacaku
Ale netusim proc jsi nervozni z toho norska, o nic nejde ne?
btw. presel jsem na s rychlosti sipek 1.5 sice obcas prolitnu, Acka to taky nejsou ale nektery skladby davam, ale ted davam po dvou hodinach a jednom PTPH pauzu zase vecer pokracuju.
Ten Secret Rendez-vous se docela da, The Reflex jsem si nevzpomnel pri tom hopsani.
|
|
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: po, 21.březen 2005, 0:51 |
|
|
|
aha, me neprisla na standard nejak tezka, nebo to bylo light, nejak se mi to sleva, ale po obede jsem hopsal uz jen na standard, a Little Bitch ta verze s moooc hopsanim je uzasna.
Osminky uz davam s 1,5kou speedem, jen mam dalsi error, nohy maji pomalou odezvu takze jak je nejaka sada osminek ve skladbe na 180 BPM (delsi sada, ne dve) tak proste nejak nezvladam ty nohy presouvat a zvedat ... masakr ... je to podezrele cele, jak to delate? to neni snad fyzicky mozne
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| Dnesni "uspechy" | |
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: pá, 25.březen 2005, 0:36 |
|
|
|
Super screeny :wink:
Koukam ze tapes vsechno zrychlene
Vsechny ty songy neznam, to jsou ctyr az sesti ?
Greatuluju :wink:
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 11 z 40
|
|
|
| |