|
| Koupe padů na Playasii live :-) | |
E.Va.
Uživatel
|
Zaslal: čt, 10.srpen 2006, 19:24 |
|
|
|
Rozhodla jsem se udelat takovy pekny zaznam prubehu objednavky z playasie... pro ostatni pripadne objednavatele
Takze zaciname:
10.8.2006 vecer - objednana sada 2 padu deluxe ignition za 59,90, zaplaceno internetovou kartou, doruceni - UPS (cena 26,40)...
citace: | :BB Edit:
ja musel to Life prepsat na Live
sry malem mi to vykloubilo mozek |
tak takovou chybu jsem uz neudelala nekolik let a to me to zivi *stydi se*, zrejme se nezvladam bavit se setrou, "obdivovat" jak ji to trefovani sipek na klavesnici "krásně" jde a jeste u toho tvorit...
|
Naposledy upravil E.Va. dne pá, 11.srpen 2006, 13:46, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
E.Va.
Uživatel
|
Zaslal: st, 16.srpen 2006, 12:49 |
|
|
|
číslo na tracking stale nemam a když jsem psala na playasii dotaz, neobtezovali se odpovedet...
Ale uz mi volali z UPS, jestli jsem doma... nejsem... takze budu mit koberecky zitra (tzn o 3 pozdej nez avizovali v potvrzeni objednavky, ale jeste porad to je v mezich )
|
|
E.Va.
Uživatel
|
Zaslal: st, 16.srpen 2006, 23:53 |
|
|
|
Yzergin napsal: | najed si na stranky, klikni na objednavku a tam dole to je napsany... |
no právě že není - to je to co me stve, ze jsem chtela vedet kde to je, abyhc mohla byt doma az to dovezou a nemusela se s nima nahanet... Kvuli tomu jsem si priplatila...
Order shipped tam naskocilo tak brzo zrejme kvuli platbe internetovou kartou - meli penize hned, takze nebylo proc cekat...
|
|
Frennky
Newbie
|
|
Zaslal: čt, 17.srpen 2006, 10:22 |
|
|
|
ja teda nevim, taky jsem mel objednano to samy co E.Va, zaplatil jsem 10-ho pres MB, doprava normalne pres postu
11-ho bylo shipped
a vcera u me rano zvonil postak, ale nejak jsem na nej nemel cas tak sem si to vecer vyzved na poste
|
|
| JE TO TADAY! | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |