DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Nase zacatky a zlepsujeme se
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 38, 39, 40  Další

Zlepšujete se díky tomuto topicu?
Ano
20%
 20%  [ 5 ]
Snad ano
24%
 24%  [ 6 ]
Ne
24%
 24%  [ 6 ]
Nevím
16%
 16%  [ 4 ]
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji
16%
 16%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 25

Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Jj 4-6, jinak to zrychleni, premyslim o 2x Very Happy aneb Speed Trance Twisted Evil
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak jo, jen tak dal :wink:
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele molikOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
no kazdopadne congrats ke vsem screenum. ale heledte mozna je prece jenom hrat na normalni rychlosti lepsi. Az potom se muzete vyblbnout na speedmodech. lepsi nez 1.5 je rovnou 2x. (teda pokud to potrebujes na cteni sipek.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Diqyyy Very Happy
Ok, tak dneska jedu bez speedu zase Smile uwidime co z toho vyleze, ted jsem dodelal jeden projekt tak to jdu zkusit.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Dnesni screeny z rana o odpoledne, vecer budu pokracovat, az to tady uuuplne zahltim, davam sem jen ty ze kterejch sem mel fakt docela radost Wink jo a zmenil jsem skin, tenhle vypada docela vypecene Smile
Trapne AA Very Happy

tahle je fakt vesela, bylo by to lepsi kdyby na me furt nekdo nemluvil Smile

To je wona, ta je taky zupa

Paranoia poprve na level easy , podruhe sem na to nemel nervy Smile

na tohle me strasne lakal kamos ze to je masakr, takze muj prvni pokus 22Dunk level easy

a nekdo chtel videt Xanadu Very Happy

Tady mi to taky pekne blbe uteklo ...

Stomp to my beat, dupal jsem vsude jen ne na beaty Smile

Mwhahahahaaaa Wink

To jsem taky musel zkusit

Witch doctor je pekne vypecenej, takovy masakry misty ... NoCommento

Tahle se mi taky libi, jen ta rovnovaha ...

A tohle je trikrat failnuta Waka Laka a napoctvrte C Very Happy z toho sem mel fakt malem prihodu, i sousedi pres ulici se divali z okna co tam vyskakuju Very Happy

Jinak vsecko je to bez modu, jak je vidno, a vetsina skladeb zahrana poprve, proste jsem jel az sem nasel nejakou 4-5-6 tlapka medium co se mi jakz takz libila a tu sem dal Very Happy

:EDIT: tak jsem ty obrazky zkomprimoval vsecky na nejakych 20% puvodni velikosti Very Happy kdyz jich sem cpu tolik tak at mi lidi s linkou jako ja nenadavaji Smile
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Bee_Boo > ja chci ten skiiiiiiiin sim sim sim sim :wink:

Jinak samozrejme gratuluju, ale neprestavej :wink:
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele molikOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Moliku .. ty asi fakt zadny skiny nemas. A pritom by stacilo jen trochu hledat ... :wink:
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Molik: jestli chces tak ti je poslu mailem Smile mam neomezeny rychlosti pro mail Smile ale nevim jak je to s velikosti priloh, kolik sneses?
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
asi je to velike co ? nemas nejake ftp ?
respektive muzu ti dat pristup na sve ...
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
FTP mam, ale pomaly, 64kbps Sad a ten foreverblue v1 ma 15MB. ICQ mas? :
)
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Tady dole je to u kazdeho ukazany jestli ma icq
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
\>>>>>>>>>>>>>>>>>>v
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Wooow Smile a to me nenapadlo, a to uz jsem to jednou pouzil Wink :oops:
btw. uzasne navadeni Very Happy
Pulda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Primo GPS ^_^
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele PuldaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailMSN MessengerICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Takze dalsi varka Very Happy dnesni
vymyslel jsem nesmysly s themesama, nevim, u nekterych mi fakt chybi ty dalsi mody ... tak se nedeste nekterych tech wobludnosti, i kdyz asi vsecky jsou docela v pohode, ted jen sebrat dobry featury ze vsech a nacpat je do jednoho Idea

Mravenci bez missu *yattaaaa*

Japon, jakesi podivne nonstop Very Happy jsou tam vysledky z odehrateho

dalsi experimentalni nonstop

Tady u toho me malem zabila ta Candy, ale uz si na ty kroky leva prava prava leva zacinam zvykat

Little Bitch za A bez missuuuuu

Pokusna

A tohle je poprve level medium wwwblondiegirl

A finalne standardni Daikenai, zupr hudbicka Very Happy
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Ale no tak dobre to je pane kolego :wink:
Jeste chvili a mas me Very Happy
Nase zacatky a zlepsujeme se