Chlubim se pridanim tohoto prispevku^_^.
Xsoft: Tvoje ikonka se mi strasne libi. Ale udelala bych ten napis trochu...uhlednejsi..nevim zda se mi trochu ohlodany...
Pokud myslis avatar (ta vetsi konka), tak ja jsem si ji jen prevedl z jednoho XboXovyho pozadi + text.
Co se tyse STsung ikonky, tak bych rekl samovyroba. Je to clovek mnoha takentu (malovani included).
Pokud myslis ikonku ranku, tak prave TED se moderatorska ikonka upratovala. Puvodni jsou prevzate z jineho fora, ale tyhle co ted mame natunila Molik (to je ta postava v startrekovym co skace na Sakuru) .. ale to asi jeste predbiham :wink: hoops :oops:
No tak se protuneluj.
Jo je to vlastni vyroba, ale koukala jsem pri tom na svuj pad. Puvodne jsem to chtela na tricko...bylo to delany ve vectorech. no...ale...jsem lenoch...
v okamziku kdy spustim FW se do me naboura bratruv pocitac z LAN protoze on zadny FW nepouziva a nase mala sestricka stahne z netu kde jakou kravinu ......
btw. pokud to vazne mas vektorove tak jsi silena ze si to nevyuzila i jinak )))
FW se da nastavit tak, aby k nemu nikdo jiny nemohlo (heslo). DC++ a podobny veci se daji nastavit aby pred FW sli dal. A pokud sestra neco stahuje, .. jo to se stava. Na to existuje reseni zvane ad-aware a mozna i hodnoceni obsahu.. ale to opravdu nepouzivam. Pak taky existuje Guest konto a osekani prav.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.