Mam dotaz, a to se tyka citlivosti padu. Kdyz ho pripojim k PS2 tak je az prilis citlivy. Jen tuknuti a bere to jako potvrzeni a delsi slapnuti bere jako dve (ale to asi bude mym padem).
Kdyz ho pripojim ale k pocitaci pres Dual Shootera tak ztezi nektere dupy zaznamena. Nevite jestli je neco co by mohlo pomoci?
Vyparat uz se mi to podarilo, tak jsem vyhrabala ten humus, ktery uz doslouzil a sipky mi zase zacaly fungovatm ale vydrzely jen jeden den. Koberec az zase tak nepomohl. A jeste dotaz...mas nejaky zpusob jak ten pad udrzet na miste? (kdyz je pod tim ten koberec?) Nic gumovyho nebo neco doma nemam cim bych tomu mohla zarazit pohyb.
BTW: Final Fantasy X-2 jsem hrala na parketach v dobe kdy mi sipka vpravo a dolu nefungovaly a PS2 je ale zaregistroval...takze problem asi bude s tim konvertorem.
Jeste nekdo kdo to zkousel jak na PSX/PS2 tak na PC?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.