|
| Přihlášení dvou hráčů - help pls | |
Frennky
Newbie
|
|
Zaslal: po, 28.srpen 2006, 21:26 |
|
|
|
Ahoj,
zkusil jsem vsechno mozny i co je tady ve foru nize, ale nemohu rozbehnout rezim 2 hracu. pouzivam SM 4.0 z 30.7. a 2x deluxe ignition pad. Bohuzel system se tvari jako bych mackal porad stejny knoflik jedno z jakyho padu to odmacknu. Kdyz pripojim, automaticky si nacte oba pady, v mapovani ma oznaceno napr. prava sipka B4 ale jak u Player 1 tak Player 2, a je uplne jedno kdyz chci premapovat, ze kteryho padu mackam ale vzdy tam vleze B4, pricemz si myslim ze by to melo byt rozliseno teba Joy2_B4 nebo tak neco. Nicmene vi ze tam jsou dva protoze v menu ukazuje Klavesnice (Key), RedOctane USB Pad (Joy1) a RedOctane USB Pad (Joy2). V test inputu ukazuje prirazeni kdyz stisknu pravej na prvnim B4 - Controller 1 Right - (MenuRight Secondary), kdyz na druhym B4 - Controller 2 Right - (MenuRight Secondary), takze podle me vi ze se to macka jinde ale nejakym zahadnym zpusobem to je namapovany na jeden button?? Kdyz pustim dva hrace pomoci klavesnice (KP Enter), tak ceka na zmacknuti startu u druhyho padu a mackam oba ale nerozjede se. Nevite co s tim?
diky moc
|
|
| | |
| Haloooo, vážně nikdo nehraje ve dvou? | |
kaacza
Newbie
|
Zaslal: pá, 29.září 2006, 18:45 |
|
|
|
Chápu dobře, že dva pady v módu Versus ve Stepmanii připojit nelze? Zdá se mi, že mám stejnou situaci, jako je zde popisovaná. Mám dva nové softpady (3in1 Deluxe Ignition) připojené přes USB. Každej zvlášť chodí ok. Když je připojím oba, tváří se jako jeden. Namapování jsem provedla ručně. V mapování se ukazují jako Joy1 a Joy2 (v testu se ale objevuje u obou text Controller1), tedy tlačítka jsou odlišená jako Joy 1 1, Joy 2 1, atp. Start mám na tlačítkách Start (tuším Joy 1 10 a Joy 2 10 nebo tak něco). Přesto ve výběru módu se po stisku druhého tlačítka Start jede dál Single jako by se stisklo první. Spustit druhého hráče z numerické klávesnice nemůžu, neb mám notebook a ten má numklávesy přes Fn a žádný numEnter. Poradí někdo co s tím? Funguje to někomu? Nepomohla by nějaká starší verze SM?
|
|
| Ehm.. | |
| Jasně, dík. | |
| :) | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| Re: :) | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |