13:00 Andel Carrefour Virtual Game Hall 3DDX ...
No proste dorazili jsme tam ja, Rin, Hexx, Cloud, D12045 a Filip-san a zacali tapat. (tentorkat sem tam nechala jen 40 Kc! + ledovy broskvovy caj) Stara pani z obsluhy nebyla, vlastne ja sem krome koupe caje zadnou nevidela. Tentokrat tu bylo hodne cumilu :wink: vcetne toho maleho kluka co se jen diva a uskliba, vcetne rusu co si nas nataceli na video, vcetne par maminek s detmi, ktere jsme poradne vydesili :wink: Byla nejaka Maria na power steps, Mambo, Loca, Beng apod ... Rin, Filip a Pavel tapali vsechno mozne (Rin je nejlepsi :wink: ) Clovek na ktereho jsem cekala neprisel, nebo prisel a byl mezi divaky ale neozval se a tak balime...
14:30 presun na Prosek na DDR
Metro, autobus, pesi chuze (tenokrat jsme ani nedesili spolucestujici, aspon doufam), maly logisticky problem, ale nakonec jsme skoncili u Pavla (D12045) doma s mym soft padem, s Cloudovym soft padem a Pavlovou supr mini stanici :wink: (nutno podotknout ze i s velmi dobrou zvukovou vybavou 9 + 1 :wink: )
15:00 DDR Prosek Pavel
zaciname tapat ... nebudem troskarit, Cloud otevira odpoledne skladbou Scars of Time na harda a dava ... :wink: Pak padaji skladby jako Max 300, Tsugaru, blondie-girl (tu ale nikdo na harda ZATIM nedal), Nori Nori Nori, neoMax a samozrejme Sakura ... (vsechny obtiznosti) Nutno podotknout ze jsme se az v tu chvili dozvedeli ze Rin a Filp-san tapou potreti ve svem zivote ...
Cloud - jsem rad ze se porad lepsim :wink:
16:00 DDR Prosek Pavel a jidlo
Cloud - Dobre jidlo, co dum dal :
17:00 DDR Prosek Pavel
zacinaji nas bolet nohy (tedy hlavne me) ale ne ze by to tak vadilo, opet zkousime maxe ... mame i nejake screeny, ale u pavla na PC ...
18:00 - 22:00 DDR Prosek Pavel
Tapeme tapeme a loucime se s Rin a Filip-sanem. Koukame na diskusi, prohlizime fotky ... Btw, ja to nevidela, ale za tu chvili co sem odskocila o jednu ulici dal ke me domu palit fotky kluci hlidali Zdendu ... udajne skocil nejakou skladbu lip jak Hex :wink: samozrejme daval skoro porad jen oko (Scars Of Time), pri pokusu tapat jinou se urazil ze je to moc a trucoval
22:00 - 24:00 DDR Prosek Pavel
uz nemuzeme, pauza, vybirame freestyle (nereknu, neprozradim, neprasknu, proste se to nedozvite, bude to prekvapeni - Hexi nerikej to :wink: ) a jime posledni jidlo v byte, Pizzu. To by clovek nerek jak je tezke vybrat vhodny freestyle. Prosli jsme vsechny songy s BPM 140 - 170 ... no malo jich neni.
Jedna vyborna vec.... jak tak sedime a koukamne na sipky jak na film na televizi, Cloud nam pustil jeden kuchar song - Opening od Dragon half(a), trosku instrumentalni, ale vyborny, sipky vyborne sedi a zapnuty autoplayer ... song konci, my prilepeni k obrazovce a co sviti za pismenko ....
D no tak to jen na okraj ...
24:00 DDR Prosek Molik & Pavel
Ja a Cloud piseme reportaz, tiskneme sipky na freestyle, Pavel a Hex skacou ... az se Cloud vrati asi budou unavene koukat na film a fotky ...