Nejste sami, taky to zkouším... a vhledem k tomu že to budete mít asi dřív než já, protože jsem lama která nenechává počítač puštěný přes noc, tak prosím potom seedujte ať mám nějakou naději to taky dojet...
Schvalne jsem to (sproste) slovo nepouzil. No .. kopirovani .. kdo to nedotorenti, muze zkusit prinest vlastni medium, treba najdete nekoho kdo bude mit naladu.
Jinak koukli byste na to na FF i bez tituly? (kdo teda neumi anglicky)
Já to také dostahoval a úspěšně šířím je to vážně něco neskutečnýho. U ničeho jsem už velmi velmi dlouho tak opravdově hlasitě neROFLil. A jsem ochoten se aktivně zapojit do překladu titulkování. Žel zatím jsem našel jedině titulky v Italštině a Španělštině. Alespoň něco, kvůli timingu, ale pro překlad se nehodí. Přecijen místy pochytat ty hlody co tam někteří mají.
Neni spatny napad, take se o neco zkusim pokusit. Pokud jsou k dispozici ty timingy, ty by me asi vrcholne nebavilo odhadovat Muzes me to, Kiraro, nejak poslat? Mail dam pres icq (spam). Diky.
Koukal jsem jen na jeden subtitle site, a maj tam titulky pro plno jazyku k tomuhle filmu (vcetne slovenstiny), ale CZ jsem nenasel. Takze casovani mate, preklad taky .. jen to mirne upravit do CZ.
Kouknete a dejte vedet. A jeslti na to mate vice jak 5minut, treba nejdete i cz verzi.
Pak poslete
Premyslel jsem o tom kdyz jsem to videl podruhe (nekdy minuly tyden) a rikal jsem si ze bych titulky udelal ... delal bych to rovnou z orig. (voice) ... ale pravda ze timingy by se hodily, nemam s timovanim titulku nejake valne prakticke zkusenosti... no, kazdopadne nejdriv bych mel dodelat ty na ten fanfilm ^_~
No to tedy prr... já jsem hledáním titulků strávil většinu dne, titulkových stránek jsem prošel nepočítaně a upozorňuji že na webu není ani fň... Nevím Xsofte jaký druh černé magie používáš ale bojím se tě. Ty španělské, italské a bůhvíjakexotickéještě titulky jsem nakonec vyhrabal kdesi na eMule. Jsou tam imho i anglické, ale určitě víte jak je to se stahováním několikakilových souborů z eMule, když je má jeden člověk.
Takže jestli někdo sežene slovenské titulky je to no problem, obecně možná ještě lepší by to bylo s anglickými a zlepšovat překlady. Jinak mohu poskytnout jedině ty co mám, kvůli tomu timingu (jsem na někém messageru) a musí to někdo oposlouchat ze zvuku. Na to já si netroufám. Good Luck.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.