tak pojed,...je to zajimavy mesto, jeste horsi lidi a sladký tu maj max. trubičky, který nemůžu už ani vidět ale pusinky,...jooo...já chci pusinkyyy, a nebo aspoň jednu!
Jaa chci taky sniih... ANO mam ho vazne rad.
Slany a blizke okoli hlasi nulove stopy po snehu. Onen den, kdy vsude padal, u nas jenom prselo a to jeste lehce ( to bude tim, ze jsme srazkovy stin).
Zato led se nam zacina po ranu ( a nekde i prez den) zjevovat.
uz je tu, potvora!! Dlouho se prede mnou schovaval, lec nyni na vlastni kukakadle zrel jsem jej. Jak ta nase ulice najednou prokoukla...
Bohuzel to je ale take indikace, ze jak vystrcim nos z domu, tak mi upadne, zmrzly na jeden obovsky rampouch.
Dneska rano jsem vstal a nikde nic, rikam si "perfekt, pohoda". Jedu vlakem do vzdelavaci instituce a jakmile zajedeme za Prelouc, venku bilo, deset cisel snehu a CHUMELENICE! To samy v Pardubicich. Boze, jak ja ten snih dneska rano proklinal :)
njn Pardubice zazily pres noc snehovou kalamitu vim akorat ze snezit zacalo kolem pul dvanacty vecer, kdy jsem se vracel pouze v obleku domu a myslel jsem ze umru zimou, a snih se stale drzi
Dneska raano se mi povedlo zaspat snezenii (paar hodin potee co jsem vstal uz nic nebylo znaat)
Omylem jsem si ranni winampii budiicii priistroj nastavil na spatnee datum a tak se mi stalo, ze jsem procitnul az kolem 1100.
Kouknu ven a tam zase nic... jen slunce zaarilo a viitr si pohraaval s kdysi mokryymi liistky, lezicimi na dreveneem traamu, ktere mraaz promenil na biilee a zmrzlee.
O tom ze kolem 8.-9. hodiny ranni u naas poletoval jakyysi biilyy praasek (muuzu vaas ujistit, ze antrax to nebyl) jsem se dozvedel az po naavratu z praace.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.