Srandista napsal: |
Je tu niekto, kto by mi bol ochotny pomoct s nainstalovanim Groove 2.3 beta themy? Postupoval som sice presne podla instructions, avsak hlavne v options menu mi vyhadzuje kopu errorov a vsade inde tiez, len o trochu menej... |
No, skus nejak vic popsat jake presne errory to haze, ono jich tam je celkem dost samo o sobe a odstranit se nedaj, napriklad ono options menu je celkem des a hruza. Co se zbytku veci tyce je dulezite to mit presne na tom buildu SM4 kterej je v readme (20060730) a zadnej jinej, po instalace este dokopirovat static.ini do /Data/. Po tomdle to funguje i celkem pouzitelne... Zname errory, ktere nejsou zavineny spatnou instalaci sou crashe kdyz se mi nelibi background (hlaska: attempting to call postion/loop: a nil value), potom nezname crashe pro vyberu songu, crash pri vstupu na vyhodnoceni fitness modu, potom se tam nedaj nahrat vlastni course bere jenom ty v adresari Marathon (ITG1), Marathon2 (ITG2) a Survival. Pokud mas nehjakej z tehle erroru tak maximalne muzes jit sam opravit themesu. Jo potom taky ti nepojedou dva pady (bug v SM4). Pokud cokoliv jinyho tak dej nejakej screen co to presne dela.