No.. muzu
Takze, prijel jsem tam v patek cca okolo treti hodiny. Mistost jsme dostali sice ne nejvetsi, ale zato peknou a relativne dobre vetratelnou. Bohuzel byla hned vedle te poradatelske a zvuk pres steny prochazel dobre. Pri rozbalovani mi byla zabavena prodluzka - timto chci podekovat Cloudovi za zapujceni. Taky jsem zjistil, ze nemam nainstalovane ovladace od zvukovky a u bednicek se nedaly nastavit basy, coz v noci delalo problemy (a spolu se spankem to byl duvod proc muselo byt DDR ztlumene a pozdeji vypnute). No, a pak se zacali schazet lidi, a ja se sel bavit
Takze jsem v DDR mistnosti byl asi jenom 5x.. pokazdy tam byli lidi, ktery jsem vubec neznal (to ze mam Kirara v listu na ICQ jsem si uvedomil az doma
). No.. co dal
Turnaj byl jeden medium - timto dekuji Rin za organizaci, ja bych to nejspis nezvladnul. Mimo toho si tam lidi udelali nejaky vlastni turnaj, ale mimo toho ze me tam nekdo prosil o papiry o tom turnaji vic nevim
Take si lidi mohli zaspivat u Singstar na notebooku, co jsem koukal, tak se s tim neustale stehovali, obcas sedeli na vhodnem miste, obcas ne
A taky jsem videl ze maji docela zajimave pisnicky, ale vic uz o tom nevim..
Chtel bych podekovat Deirhovi za pujceni PS2 se Soulcaliburem, ten byl obsazeny v podstate neustale a poslouzil snad vsem (i organizatorum) jako skvely relaxacni prostredek..
Z ostatniho programu jsem toho moc nevidel, program zvlast me moc nezaujal. Souteze nejake byly, vyhry taky
Dokonce se mi podarilo vyhrat nejaka ta DVD v Riskuj!, coz me docela mile prekvapilo
No, nakonec snad jem dodam ze Trin dela kvalitny pady a ze se akce vicemene povedla