já už mám někde i přes 9 litrů, chce se to naučit tu písničku zpívat né podle toho jak jí znáš a slyšíš ale podle těch chartů... ač to je někdy dost divné...
ja uz mela pres devet tisic nekolikrat...jinak sem pysna ze se mi povedla mit nejakych 8 tisic, na pisnicce, ktera mela posunutou (jakoze o hodne 5-10 sec), ale znala jsem ji, no:)
Ultrastar 0.5.2 released
New UltraStar 0.5.2 is ready. New recording engine has been implemented. Please reconfigure record options if needed. Some bugs has been fixed and new languages has been put in. More changes can be found in changes.txt
Beru zpet pokud si spatne pochopil co jsem napsal v prvnim prispevku. Mam na mysli co mam udelat aby mi fungovala Party v Ultrastaru. Kdyz ji zapnu tak funguje jen jeden hlas, potrebuju mit zapojeny druhy mikrofon aby tak mohl zpivat nekdo druhy? Jestli jo tak jak? ja to zkousel a je to hluche. diky moc
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.