Ja jen pripojim par stredne zajimavych situaci:
Sudbahnhof, po setkani s Centime & Puldou:
J: Centime, ze skocis do informaci zeptat se jestli na tuhle mega vlakovou jizdenku muzu jezdit i MHD ?
C: Guten tag, <deutsch> '$\]#@\$$@# @#\$$ \@#'$$ @\$$\'$ěš @# </deutsch>?
Manik v informacich: Ja, sicher
C: Tak prej jo, hmmm, ale nejak se mi to nezda, docela me odbyl. Radsi se zeptame na Karlsplatz.
Karlsplatz, nemohli sme najit informace:
P: Hele, ja bych to nehrotil, kdyz ti ten typek na nadru rekl ze muzes, tak vo co de...
* Nasli jsme informace
C: Guten tag, <deutsch> '$\]#@\$$@# @#\$$ \@#'$$ @\$$\'$ěš @# </deutsch>?
Informace: <deutsch>Ne, musite si koupit listek, na tuhle jizdenku to neplati</deutsch>
Sudbahnhof, cekame na Srandistu & spol.
* Cekame na Srandistu & spol.
* Stale cekame na Srandistu & spol.
* viz vyse
C: Tak pohlidejte batohy a ja se jdu po nich podivat
P: Ja jdu taky
J: Ok, budu tady hlidat
* Cekam na Centime, Puldu, Srandistu a spol.
* Stale cekam na Centime, Puldu, Srandistu a spol.
* viz vyse
* vsimam si dvou podivnych lidi (holka, co mela tuzku za uchem a pak jina holka, ktera byla zvlastni sama o sobe)
* Stale cekam na Centime, Puldu, Srandistu a spol.
* Do haly vchazi Centime, Srandista a spol.
* Srandista s Centime samozrejme zamiri nejdrive k podivnym lidem, ze kterych se vyklubali dalsi clenove nasi vypravy (Chidori - Slovenka studující ve Vidni a Mary - Rakusanka)
* Vsichni se slezeme a horlive seznamujeme apod.
* Cekame na Puldu
* Stale cekame na Puldu
* viz vyse
Sudbahnhof, seznamovani:
Jakesi devce: <deutsch>€k#$ #$[þ # #$' $$#Ł</deutsh>
J: err, uhhh, hmm, ich nicht verstehen deutsh
Jakesi devce: Oh, Francais?
J: English preferrably
<seznameni - jmeno jsem samozrejme zapomnel jako spravna lama>
Jakesi devce: Ok, nice to meet you
Srandista -> Jakesi devce: Hej, ved on je Cech
...
Sudbahnhof, dohadovani se o dalsim postupu:
Srandista -> Mary: We .... a place .... our car .... free..... You....with us, rest.... by tram ? (Ne, Srandista to urcite rekl dobre, ale rekl bych ze takhle tomu Mary asi rozumela
* Mary - vydeseny pohled
Chidori -> Srandista: Tak ji rekni at s vama jede autem a ja ostatni dovedu tramvaji
Srandista: Vsak to jsem ji ted rikal
Chidori -> Mary: <deutsch>#$@\'$ ][€wrů\€¶$] €|¶\]$|€¶ \€¶]$ \\\€€€ #$^&\$*#%\$%`[$][`Ł¶[#$\' '$#%Ł§ tr§hl tr§ů 'l 'tůr ŧ¶'</deutsch>
Mary -> Chidori: <deutsch>|[@$#\[ @#[ ® č #ßL šč §ßL '34 #'l['€§ů[ ěšč§ů l§ůl e'$fl§ ščl ů'$Ł ßl e|Ł$ |€§ůl we§"§§ůl #$'"l ßů[ </deutsch>
Chidori -> Mary: <deutsch>$ŧ$Ł' t$$ '$ § ěšč § #'$ěš 'ý 'o&*'ž oá o§ů%^ %^'$ %'čůžo %'$ Ł§ůŁ%^%'$l*§ů Ł#'$ál l *'%^$l *§ůl</deutsch>
Mary -> Chidori: <deutsch>@#$[þř tl $#$Ł $'šů %'$ #$'$lř #$'$l %'$#l '$#$l %'#$člř '#$člĐ[Ł €§ů lfl §ůl§ů l'$fl'$er</deutsch>
Srandista: "LOL"
A jeden muj soukromy, kdyz jsem vecer totalne zmaten hledal zastavku MHD a pobihal po parkovistich u multiplexu:
Nekdo: <deutsch>|€[ §@#Ł[ @#'fl @# ě§ůŁ fěš @#'$l [@# ' ? </deutsch>
J: Sorry, can you speak English ?
Nekdo: Yes, don't you have a 40 cents to the trolley please?
* Strasne jsem spechal, protoze jsem prave zahledl zastavku a v ni cekajici vlacek a vypadlo ze me tohle:
J: Sorry, I have no money, I've just spent it.
Nekdo: SPENT IT ???????
No - neco mi rika ze bych se mel ucit Nemecky