|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: st, 6.duben 2005, 12:43 |
|
|
|
Tak dneska jsem hodinku poskaloval, az jsem dosel do tusim 8th Mixu kde u nekterych nejsou jiny obtiznosti nez , tak jsem to zkusnul, a seznal jsem ze vice nez sedmitlapky nedavam
tady jsou dva vysledky:
Dynamite Rave, na kterym sem byl ze zacatku uplne mimo, a tezko jsem se dostaval na nejakou slusnou uroven zivotu
Matsuri Japan, jako ostatne vsecko od Re-Venge je uzasna, ale ty sady podivnych osminek nejsou dobry ...
Oboje jsem hral poprve a jen jednou, druhej pokus by me zabil
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: pá, 8.duben 2005, 22:23 |
|
|
|
Jelizkoz tapu necely tyden (presne pet dni ) tak mam setsakramentske problemy na standart - vetsinou kdyz to ma vic jak 5 tapek (neni 5 tapek jako 5 tapek ) Takze zkousim vsechny pisnicky stylem
projedu na B/C (ty jednodussi) - nechavam
nebo dam na D - ty si zkousim znovu day je na C, no pokazdy to nejde
neprojedu - tyhle se snazim dat (vetsinou maji 5,6 tapek), ucim se na nich nektere zradnosti ve voltage
Treba 3 az 5 skoku za sebou davam (Kick the Can), ted jsem pokoril i Art of War I. cast (kde jsou celkem dlouhy pasaze..), ale kdyz to konci treba skokem na 2 nohy (nebo na freeze v horsim pripade) tak se nechytam
Taky mam problem s trojskokama (voltage) kde se fakt hodne meni smery - treba Captain Jack
No, kazdopadne mensi obtiznosti nez standart se snazim vyhnout.. teda az na Sakuru (za B)
K
No a nakonec jeden screen jako dukaz ze se neflakam
http://filipsan.hofyland.cz/Foto/Score/screen00011.jpg
Treba vam to muze prijit smesny, ale ja tuhle pisnicku povazuju za celkem tezkou, protoze se tam moc neopakujou skakaci vzory
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 14 z 40
|
|
|
| |