|
| Co mi prijde od Boroofky? | |
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: po, 5.březen 2007, 1:30 |
|
|
|
haaa, zradaaaa, pritel na foru, to je neco, s cim jsem nepocital
nicmene, ani tak to nebudete mit jednoduche . ale dam jeste par napoved
bude to pribalene k placce - tedy k mediu, na ktere se povezou ty pisnicky. No a ... zitra s tim pojedu hromadnymi prostredky a aby jste mi verili, tak se u toho vyfotim . A kdyz to klapne tak i natocim . A aby to bylo dokonalejsi, tak se pocet prekvapeni timto zvysuje na dve, pokud se mi zadari
toz good luck pri hadani
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: po, 5.březen 2007, 1:40 |
|
|
|
neee, kralisek to neeejni
fakt je, ze to asi nevyuzije . zato se to hodi k a k ... teda nejen k tomu, ale ... ale tak
a protoze uz je moc hodin tak jdem hezky spinkat
|
|
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: po, 5.březen 2007, 23:02 |
|
|
|
tak a uz se to vydalo na cestu . a snad to i cele v poradku dorazi ...
stale nikdo netipuje? to nechate Boroofku se v tom takhle placat samotnou?
jinak, modra by sice se psikem dohromady sla, ale ... ale neni, no ... zato je jina, takova ... ... no nebudes muset premyslet, kdo to vyprdnul
a teda se sebezaprenim sobe vlastnim jsem s tim cestoval rano do prace a aj se u toho fotil (lol, to musel byt pohled )
|
Naposledy upravil Marty dne út, 6.březen 2007, 14:47, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: út, 6.březen 2007, 14:15 |
|
|
|
takze uz dorazilo? woow, tak to byla rychlost, ono snad vazne plati dneska podate (o pul osme vecer) a zitra dodame - evidentne nejak dopoledne
a ... hmmm, jak se semka vkladaji obrazky? musim neco vymyslet , tj da se ocekavat edit ...
edit:
- priprava pred cestou
- pokusy o roztaceni v autobuse moc uspesne nebyli, chce to druhou a treti ruku
- v tramvaji se dalo chytit trosku lip, navic tuzka putovala do druhe ruky
a na zaver kratke video v 3gp formatu (takovy ten pro mobily) - pro prehrani lze pouzit napriklad VLCPlayer
|
|
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: st, 14.březen 2007, 22:11 |
|
|
|
ha, pratele, Boroofka vraci uder - viz edit prvniho prispevku
takze co takoveho mi muze prijit od Boroofky? . Co jsem zatim vyzvedel, tak by mely dorazit dve veci - prvni, o ktere si myslim, ze neco malo tusim, je z prirodniho materialu a sklada se ze dvou casti - troufam si tvrdit ze identickych . indicie pro tuhle prvni vec je spicka - to celkem hodne napovi, myslim
co je ale mysterii je druha vec. sklada se z vice nez dvou casti, a pokud by byla vybavena tim co k ni tak jako nedilne patri, pak by se Boroofka za dopravu nedoplatila, bo by na to bylo potrba moc velkou krabici . Jeste o tom vim, ze to je take z prevazne prirodnich materialu . Nebo jenom z prirodnich? Ono kdyz se to vezme kolem a kolem, vse je prirodni, protoze se to z prirody muselo sebrat, ale tohle bude asi echt prirodni
edit: tak druha vec je jen z jednoho materialu . ale z vice casti O.o
taakze reverzni plus hunting . Kdo si chce splhnout a prijde na neco?
|
Naposledy upravil Marty dne st, 14.březen 2007, 22:21, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
Marty
Uživatel
|
|
Zaslal: st, 14.březen 2007, 23:52 |
|
|
|
tak ta druha vec me nenapada a nenapada
ale z hradecke vypravy to pry okusilo kopa lidicek - aj tech co si myslim ze to nezkouseli, tak pry ano . melo by to byt vychodni provenience a ackoliv to neni primo soucast jidelnicku, tak to tam maji v oblibe a radi to papaji . aj tu jsou lidickove co to maji radi . pripominam, ze cestovat busem a zaroven to pouzit moc dohromady nejde (podle me v extremni situaci by to aj slo ale neslusi se to ).
edit: po noci, stravene castecne bdenim v horecce ale hlavne premyslenim a listovanim v pametovych bankach , jsem se zamyslel a musim trosku poupravit, co jsem napsal . Tedy ta druha vec je skutecne soucast jidelnicku, ale neni to primo pokrm, a ackoliv to maji lidickove ztama, odkud to pochazi, radi, tak asi az na male exoticke vyjimky to nekonzumuji jen tak . navic to, co mi ma prijit, neni uplne to same co bylo na tour - tohle by se melo lisit a zrejme dost podstatne. ja si sice myslim, ze uz vim co to je , tedy je mi to krapet jasnejsi - coz mi ale i v predchozich dvou pokusech o uhadnuti pripadalo jasne a snadno uhadnutelne a presto jsem zjistil ze jsem vedle jak ta jedle
tak premyslejteeeee
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |