Královéhradecký DDR CUP 2007
Japonský nádobíčko je zbaleno, foťák a počítač taky. Teď už se jenom čeká na Saavika, pač zase zaspalJ
Macek a spol jsou už na místě a bombardují nás jedním telefonátem za druhým..J
Cinkající výprava se vydala na cestu. Proč zrovna cinkající? Moje nová sada japonskýho nádobíčka se pěkně vrtěla v krabici..
První kdo nás vítal byl Macek. Po chvilce dorazila Scarlet s Ravim a v dálce už zářili Molik, Marty, Trin, Rin a Yzi oběšeni padama:D
Radka, která nám zapůjčila klubovnu se ještě pokoušela uklidit, ale potom, co se tady rozhlížím si myslím, že to vlastně vůbec nemělo cenu
že?
Sniper, Robot, Wolf, Jenda a spol už jsou tady a může se začít:ú)
Tak kdo tady je na beginnera? No byli jsme zatím 4 a tak sem teda usoudila že se musíme napsat dvakrát, abychom mohli skákat a bylo nás dopočtuJ
Po hodně složitým turnaji byli známi výsledky a ty byli takto: 3.Robot, 2.Wolf a 1.Boroofka (Nechci se vytahovat, ale bylo jasny ze vyhraje Hredečák, protože sme se dohodli, ze budeme hájit čest HradceJ)
Při polední pauze jsme si vyzkoušeli Mackovi hardy a jeho skvělou televizní hru – „Aj toj“J
Nejdřív se zkoušelo mytí oken-Rin to zkoušela vlasama, Sniper celym tělem, Robot použil hadr (svůj svetr) a Trin jen tak ručo stručo…ani vlastně nevím, kdo vyhrál ale sranda to byla..Potom se dělali závody mistra kuchaře a Kung fu.
„Haló, nezapomeňte se napsat na Funny turnaj..“ obvolávala Molik.. I když nás bylo o jednoho víc než na beginneroj (
dalo se to zmáknout.. (Ostatní se nezúčastnili a pár jich odešlo do čajky za animákama).
Nejdřív jsme měli za úkol hopsat o jedné noze a tu druhou si držet (Plameňák) – žádná sranda to vám povídám. Potom jsme si dali zvyšující se bpm s každou šipečkou – Delta Max.
Jako třetí byly lepivé mini-nakonec se počítali ty zaduplý
Magic dance proti počítači a nakonec double.
Po vyhlášení výsledků (3.Marty, 2.Boroofka, 1.Sniper) a velkém focení šel někdo hrát deskovky, jiní jen tak kecali a sledovali jak si to dává S´tung, která taky dorazila na večír s partičkou. Marty se vydal se svým hrncem od Ety vařit rýži na Sushi a sledovat Molíka, jak se to vlastně dělá. Já sem tam samozřejmě nesměla chybětJ
Nakonec jsme se s pár lidičkama rozloučili a šli s Trinem a Martym dodělávat Sushi. Vytáhla jsem nádobíčko a hnedka jsme na něj narovnali papání, našli konvičku a nenápadně vyslaly Trina vedle do klubovny pro nějakej čajík (no nemyslete si že jsme kradly-já jim tam za to nechala dvě čínský polívky:D)
Začali jsme servírovat a Ravi se Scarlet se rozhodli, že radši půjdou do Mekáče. Jenom Jenda nás pořád popoháněl, že strašně spěchá na vlak, a tak jsme se pustily do stolování. Nejdřív se spousta lidiček muselo naučit držet hůlky a mohlo se papatJ Yzi se radši držel zpátky a pošušňával si na paprice s oregánem-joo, jednou si dal nevině vypadající kousek rejže až po rozkousání zjistil, že je tam zabalenej losos – nazvaly jsme to Kindr-sushi:D
„Mekáčové“ jak jsme je s Mártym nazvali, se vedle snažili skákat, ale rušilo to naši Japonskou seanci a tak jsme je přesunuli vedle do klubovny.
Trin vytáhl Munchkin Fu a s Yzim nám začali vysvětlovat postup hry…Moc jsem to nepochopila, tedy ani sem se moc nesnažila, protože moje angličtina je pomalu na bodu nulaJ Nakonec asi po dvou hoďkách hry sem to konečně zakončila…
„Nedáme Ligretto?“ – taky dobrá hra, ale bohužel jen pro čtyři hráče, takže Macek jen koukal jak se „bijem“. Pak jsme vytáhli krávy-6. bere, u týhle hry vlastně vznikla z Mártyho úst hláška: „12 krávů“
Heh abych nezapoměla, po celej turnaj se tu pár lidí snažilo bojovat s Trinovým Powerballkem-taky od toho mam dva „cucáky“ na pravý ruce-no jo jsem to zkoušela jako Trin roztočit o ruku
U hry Bang jsem sice skoro spala, ale neušlo mi Martyho vítězství nad šerifem-Mackem..
Asi kolem pátý jsme se vydaly do hajan..nebejt ráno kamaráda a jeho telefonátu, tak spíme do teď
nee, dělám si srandu…do teď ne, ale tak po desáté jsme vstávaly…
Všici už odjeli, a tak jsme se dali do úklidu…po dobré práci dobrá odměna J Trin si dal kafčo a já s Mártym čínskou polévku-vzali sme to hůlkama, pač jsme usoudili že v Japonsku je vlastně srkání projevem slušnostiJ
Počkali jsme si ještě na vedoucího klubu abychom mu předali penízky a klíče…rovnou mu Trin představil DDRko a poslal ho s hláškou „To by nám Molik neodpustil“ na hard J
Za svitu nedělního sluníčka jsme se vydali domů….
Boroofka