Me se treba dneska ve snu objevili Molik a Xsoft. Docela by me zajimalo co delaj v mojim snu?! Jsme byli jeste s nekolika dalsima lidma ktery sem budto nepoznal nebo si je nepamatuju v nejaky cajce, co mela dve patra (resp. to hodni byla takova pristavena drevena konstrukce) a ruzne tam vsichni pobihali a furt se neco resilo.
Dneska sem si snil sam. Pekny sen ala Stargate / logic puzzle. I kdyz moje sny bych tu radeji nerozebiral, je to na romany.
Jinak klidne povidejte dal - mohlo by to byt zajimave (+ presouvam do kavarny)
ja mela dneska taky divny sen. mela jsem se dostavit na skolni exkurzi na Prazskem hrade. akorat ze jsem cestou sla kolem obrovske supnovite pyramidy a Toweru, coz me trochu zmatlo.
ja si sny obvykle nepamatuju. Dneska si pamatuju jenom to, ze jsem se nekoho ptal, jaky je rozdil mezi frakem a zaketem (coz skutecne nevim). Kupodivu ten kdosi nevedel.
dneska se mi zdalo ja sme byli s rodinkou nekde na slovensku,na horach pak jeli takovou desnou lanovkou dolu a ja si pod kopcem dal džbán nejakyho desne sladkyho pivka
mno dneska sem mel hezkej sen. Vstal sem, sednul sem si k pocitaci, otevrel skripta... v nich nasel sesit na mereni. Zpracoval 2 prokoli a pripravil se na dalsi mereni... a pak sem se vzbudil, zjistil ze to ani neni zpracovany, ani ja pripravenej... a ze musim vstavat a do 2 minut vypadnout z domova...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.