|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: pá, 8.duben 2005, 22:52 |
|
|
|
Jako samotny po sobe jdouci skoky mi delaji problemy az ty obtiznejsi..
kdyz mam treba (klasika) vlevo-dolu-vlevo vpravo-dolu-vpravo
tak to dam v pohode, nohy proste tak nejak vedi kam maji jit...
horsi uz je to treba s nahoru-nahoru-dolu (proste takovyhle kombinace 2xsipka + protejsi sipka), neudrzim rovnovahu..
Taky me matou seri dvoj-slapnuti.. taky takovej neprirozenej pohyb
No ale kazdopadne verim tomu, ze je to vec cviku.. ja konkretne se musim vsechno ucit tak, ze mi to musi prejit do svalu, potom uz to jde samo (treba otaceni s tenisakama na retezu, jestli znate )
Kazdopadne dalsi cil mam Excel Sagu na C(B), Captain Jack(tam sou sileny zrady, ac slozeny z 3-skoku, proste je tam potreba vzdycky zmenit nohy mezi seriema, a ja si to nikdy neuvedomim..) na D(C) Potom zacnu uvazovat o Gundamu a jinejch 6-tlapkach
Hmm takze Kapitan Jack je jaksi sedmitlapka... no driv nebo pozdejc se budu muset poprat i s temahle.. ale zatim ho odkladam na pristi vikend
|
Naposledy upravil Filip-san dne pá, 8.duben 2005, 23:05, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: pá, 8.duben 2005, 23:42 |
|
|
|
@Xsoft.. nevim presne co myslis, ale ja jsem mel problemy s kombinaci
dozadu, prava, leva - ja to delam tak, ze jednou nohou (levou) jdu dozadu, a pak to schyta ta druha.. zatim tancuju pisnicky, kde se to da stihnout, ale do budoucna nevim nevim... (a je mi jasny ze neni problem nakonec skocit tou levou, ale me tam proste ta noha nejde) :cry:
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 15 z 40
|
|
|
| |