Rekneme ze hlasuju pro Gimpa, kvuli cene. Kdybych pouzival, tak budu mozna hlasovat jinak. (schvalne sem davam svuj nazor .. tohle moc lidi mit stejne nebude)
Pokud se mame bavit v rovine freeware/astronomicka cena, urcite bych hlasoval pro GIMP. Jinak ale s Photoshopem moc zkusenosti nemam. Momentalne pouzivam Corel...
Ano, jedine v Mrzakovi dokazu dati plnohodnotny pruchod mym konzoli dlouho potlacovanym umeleckym sklonum!!!
winner
ehm, no... ve vsem se daji delat hezke veci (kdo klika na muj ICQ spam uz videl co se da delat v malovani), de jenom o to s cim clovek umi. Rek bych ze na urcite urovni prestane stacit vsechno krome photoshopu, ale kdo z nas na ni je? do te doby je jedno jestli Gimp, Corel nebo MS Paint
ja osobne preferuji Adobe Photoshop, ale je pravda ze na kazdou praci s necim preferuji jiny program. legalne photoshop nemam, ale pokud se nekdy budu zivit grafikou asi si ho budu muset koupit.
jinak ad GIMP. GIMP se mi zda jako velmi dobry program a to mozna i lepsi nez photoshop v nekolika vecech. nebo spise, umi par jinych vychytavek co photoshop neumi. photoshop umi navic veci stylem hrani si s texturama a renderovani nejakych nesmyslu. GIMP je trochu vic praktictejsi. chce to ale stahnout si plugin "GIMP vypadajici a la photoshop" a pak se s tim da pracovat. osobne mam problemy preklikavat v oknech a hledat v GIMPu, kde co je.
jinak ad GIMP. GIMP se mi zda jako velmi dobry program a to mozna i lepsi nez photoshop v nekolika vecech. nebo spise, umi par jinych vychytavek co photoshop neumi.
Zatim jsem nenarazil na nic, co by gimp umel a photoshop ne.
jinak ad GIMP. GIMP se mi zda jako velmi dobry program a to mozna i lepsi nez photoshop v nekolika vecech. nebo spise, umi par jinych vychytavek co photoshop neumi.
podpora SVG grafiky
Ano, chtit od bitmapoveho editoru podporu vektorove grafiky ... hodinky s vodotryskem nemaji ?
podpora SVG grafiky
Ano, chtit od bitmapoveho editoru podporu vektorove grafiky ... hodinky s vodotryskem nemaji ?
Takz nikdo nerika, ze chci aby to umelo ukladat do SVG a pracovat s vektorama. Jenom chci, aby kdyz mam grafiku v SVGcku (treba vytvorenou v inkscapu) tak aby ji to umelo nacist. Gimp to umi.
podpora SVG grafiky
Takz nikdo nerika, ze chci aby to umelo ukladat do SVG a pracovat s vektorama. Jenom chci, aby kdyz mam grafiku v SVGcku (treba vytvorenou v inkscapu) tak aby ji to umelo nacist. Gimp to umi.
To v tom pripade neni "podpora SVG grafiky" ale obycejnej import
podpora SVG grafiky
To v tom pripade neni "podpora SVG grafiky" ale obycejnej import
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.