Nojo, ale rekni mi v cem. Treba T-mobile je dobry na volani, ale v poskytovani internetu je asi nejhorsi co muze byt. A O2 zase poskytuje docela prijemny ceny za kabelovku.
Co se tyce reklam .. tak jsem vsichni tak nejak .. zpomaleni. Drive Oskar chrlil tunu dobrych reklam. Ted mam pocit ze uz moc dlouho zivi "falesny soby". O2 se svyma bublinkama taky uz starne. U T-Mobile me pak prekvapila ona reklama (zvlaste graficke zpracovani skoku na "ulici" s odkazenim dotycneho a deformaci povrchu).
A jeste ma vodafone u centraly super stenu, coz ani O2 ani T-Mobile nema Akorat sem myslel ze je to reseni pres infra a mereni vzdalenosti a ono je to jenom 6 kamer u stropu
vodafone je tak nejak asi pro me nejvyhodnejsi. to ze se clovek musi dovolavat a proklikavat nez se dostane k operatorovi me osobne nevadi i kdyz se mi to parkrat stalo.
taky SIM karty mely nejlevnejsi aspon kdyz ja jsem si ji kupovala a vsude na me v oskaru byli hodni.
prvni na cem fungoval datovy prenos pres GPRS a podporovalo to jako prvni blackberry (jako mam to z praxe...proste ostatni site se nechytli...ani tuk)
co se eurotelu tyce. nafinteny arogantni zjevove. chteji penize. nic moc vyhodneho se nenaslo. jako meli tam jeden tarif co mi vyhovoval, ale jenom do site eurotel. kdyz po nich nekdo neco chtel trvalo to vecnost a nekdy to ani proste nevyresili. za to na operatora se clovek dostane hned.
t-mobile, mam zkusenost jenom s lidma, co lovili a konvertovali lidi.
s prechodem od oskara k vodafonu se mi zda, ze firma ztraci pratelskou image (funny reklamy, tipicky hlas pana "Oskara", neformalni ton v samoobluze, fakturach apod.) Reklamy s pejskama uz jsou taky trochu mimo (Centrum, Seznam ...).
mno ja mam T-Mobile a to z ciste praktickych duvodu, ze prakticky cele pribuzenstvo ma T-Mobile, tudiz kvuli volani atp. ...a T-Mobile uz tak nejak v rodine je uz od dob co Oskar jeste pomalu ani nebyl... byl jen duel mezi T-Mobilem a Eurotelem.... mno a od ty doby to u nas nikdo nezmenil a ja taky ne (ted je t ojeste utuzeno, protoze mame tak nejak tri telefony na jeden pausal u T-Mobilu, takze to asi jen tak pryc nebude)
A ostatni jsem nemela tu cest vyzkouset =)
Beru to zpatky. Zabit vsechny z O2. Prave mi neuznali reklamaci, takze mam doplatit asi 3500,-....pffff. A to ten telefon zase nefunguje (uz pujde znova do opravny).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.