Me se libi ten system PGS. Samozrejme se mi nelibi uplne vsechno ale to tu komentovat nebudu. mimochodem jeste jsi nam porad nevytvoril ty ucty na blog.
Jinak PGS -neni- ta zmena o kterou slo (to by mi nezabralo 5h hrabani v php kodu ) Ale hledejte, treba najdete. A kdo to nevidi hned, tak si mozna precte 1. post celeho fora .... EDIT: Neva, 2 lidi si vsimli a kdo si nevsimnul automaticky, tak pro nej asi ta zmena moc znamenat nebude. Me se to nicmene libi
muzete mi nekdo vysvetlit, co se to deje? Nechapu razeni a presuny topiku, nechapu kategorie. Prijde mi to, ze to ma smysl jen pro Xsofta a treba par lidi okolo nej... je to asi jako kdybych vas nechala podivat se mi na pevnej disk s kupou slozek a podslozek co maji smysl jen pro me. Asi jako kdybych radila slepici polevku pod pismenko P ptactvo a ne pod S jako slepici
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.