|
1 vote / 1 user |
Firefox |
|
76% |
[ 10 ] |
Opera |
|
23% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 27.březen 2007, 22:47 |
|
|
|
Jenda napsal: | aha, a tohle pouzivate k cemu ? |
Notebook osobni, notebook firemni, komp pracovni, komp firemni.... a chci mit jeden prohlizec (= synchronizovany zalozky, pass, historii, a tunu pluginu). Nehodlam jednu vec delat 4x, takze jestli si to neumi prenaset profil pres net (jako treba umi Google Synch), tak .. proste portable.
Navic je to na jednom miste a nes*re se to do celeho systemu.
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: út, 27.březen 2007, 23:54 |
|
|
|
xsoft napsal: | Jenda napsal: | aha, a tohle pouzivate k cemu ? |
Notebook osobni, notebook firemni, komp pracovni, komp firemni.... a chci mit jeden prohlizec (= synchronizovany zalozky, pass, historii, a tunu pluginu). Nehodlam jednu vec delat 4x, takze jestli si to neumi prenaset profil pres net (jako treba umi Google Synch), tak .. proste portable.
Navic je to na jednom miste a nes*re se to do celeho systemu. |
Aneb at ziji flasky.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Trin
Pad builder
|
Zaslal: st, 28.březen 2007, 22:31 |
|
|
|
hmm, tak jsem si na radu nekterych vyse uvedenych nainstaloval operu. musim uznat, ze je to rychle, svizne, nezere to tolik drahocenne pameti, defaultni nastaveni je mnohem vice user friendly ... zatim vsechno dobre. dneska jsem zjistil, ze preci jen jeste potrebuje vychytat nejake broucky. zkuste si prohlednout http://ddr.promne.cz/opera_fails.html operou a firefoxem (a pak se kouknete do zdrojaku). co si mam myslet o programu, ktery svevolne prohazuje poradi html tagu (navic korektne xml)?
|
|
| | |
Sniper
Support team
|
Zaslal: st, 28.březen 2007, 23:00 |
|
|
|
Trin napsal: | hmm, tak jsem si na radu nekterych vyse uvedenych nainstaloval operu. musim uznat, ze je to rychle, svizne, nezere to tolik drahocenne pameti, defaultni nastaveni je mnohem vice user friendly ... zatim vsechno dobre. dneska jsem zjistil, ze preci jen jeste potrebuje vychytat nejake broucky. zkuste si prohlednout http://ddr.promne.cz/opera_fails.html operou a firefoxem (a pak se kouknete do zdrojaku). co si mam myslet o programu, ktery svevolne prohazuje poradi html tagu (navic korektne xml)? |
A pak zkuste onu stranku prohnat validatorem. neni to ani validni xml, protoze tam nemas deklaraci typu
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |