|
| Hledam jeden DDR song | |
| | |
| | |
Sniper
Support team
|
Zaslal: út, 22.květen 2007, 19:05 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | Kdo vsechno jste cetl tento topic? Opravdu jste me nepoznali, ze jste nic nenapsali? mozna se chcete vyhnout trapasu, ale pokud vam ta fotka opravdu nic nerikala, nebyl aspon trochu maly zajem zjistit, kdo dana osoba je? (pokud by nahodou mela neco spolecneho s DDR)? |
Tak uprimne nepoznat osobu, ktera je pod souvislou vrstvou make-upu, nepovazuju za zas takovy fau paux, stejne tak negooglit hned kazdou osobu na kterou narazim. ja taky podle fotky nepoznam vyvojare PHP nebo cleny W3C, i kdyz me jejich produkty vicemene zivej.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 29.květen 2007, 15:50 |
|
|
|
Cloud napsal: | Ja bych prosil odemknout ten topic o japonsky zpevacka. Chtel bych vedet jak to teda dopadlo. |
Kdybych nerikal at si vse nejprve prectes nez neco napises vid Aspon je videt jak kdo pozorne cte. Takze jedne jednou:
> seq. rika ze je to STsung (ten bily text se musi prejet mysi, nebo stisknout ctrl+a)
xsoft napsal: | To jsou mi veci .. vy ji znate snad osobne ne? |
> tak nejak receno, ze na to prisli
Yzergin napsal: | priznam se ze jsem te opravdu nepoznal |
> ze jsem "te" nepoznal = ze nepoznal sts
Jenda napsal: | 2) Hlasky nekterych lidi (puvodne mnou nepochopene) v novem svetle opravdu stoji za to :)EDIT: Ono to bude taky tim ze sem se predtim ani neobtezoval ten obrazek zvetsovat |
> receno, ze mu to taky doslo a ze zpetne to vypada dost "vtipne" |
A pokud to porad neni jasne, tak odpoved je: S'Tsung
(pro ty co cetli jen posledni vetu, tak tech 5 quotu nahore je taky novych)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |