2NX: V aute holt neni spacebar (narozdil od TrackManie).
Spacebar je jenom trackmanii Nations, ty zbyle dve TrackManie co hraju (TrackMania: Real Edition City, TrackMania: Real Edition Countryside) uz taky spacelbar nemaj... a nejak mi to nevadi spis me stve ze v THM se daj az nejakejch 400, zatimco moji auticko dava 215 a je rado ze je rado
Edit: Jo a este se da v aute parit test-drive... ti kdoz se mnou jeli na SCON pamatuji
Nahodou NX i pri tech 200km/h na dalnici a 80km/h na McDrive ridi dobre a bezpecne (celkem). Osobne sem si vsadil na 3. pokus. Akorat je sranda, jak vsichni davajh v pohode teorii a nedavaj jizdy, u me to bylo presne naopak . Ale stejne pohoda, ja se nebojim. I kdyz cloud bude mit ridicak, tak aby se dostal ke me, tak by bud musel prekonat magistralu a kus D1 nebo Vysocanskej okruh (ci jak se jmenuje to, po cem jezdi NX). A tyhle dve silnice povazuju za slusnej Clound-firewall. Takze ja ani Deirh se bat nemusime (dokud nepojedeme na prosek)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.