Gratulace k titulu, k uspesnemu dokonceni VS. A co bude nasledovat, prihodim sem pranicko ze smajliku. Chtel jsem take sem postnout Promovani inzenyri, ale uz se nebudu opicit po jednom uzivateli na SF.
C ONGRATULATIO N
TAk do konce cervna mam se vsema akcema utrum, protoze to dopadlo presne tak jak jsem nechtel ( petky ze vsech mych oblibenych predmetu typu php/sql/java script, 3D modelovani a Visual Basic) a zitra jdeme psat maturitni sloh. Pak se hned vrhneme na tyhle technicky predmety.
TAk do konce cervna mam se vsema akcema utrum, protoze to dopadlo presne tak jak jsem nechtel ( petky ze vsech mych oblibenych predmetu typu php/sql/java script, 3D modelovani a Visual Basic) a zitra jdeme psat maturitni sloh. Pak se hned vrhneme na tyhle technicky predmety.
Petky jako na vysvedceni, nebo uz z nejaky prakticky maturitni zkousky?
Petky jako na vysvedceni, nebo uz z nejaky prakticky maturitni zkousky?
Jenom varovny (tusim ze tri-ctvrte letni). Samozrejme, ze pokud to nevytahnu, tak me nepusti k ustni:), ale ono to nejak pujde. Maturitni zkousky nam zacinaji zitra slohem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.