Ja zkusim dat dohromady takovy svuj prehled kde uz jsem vsude byl.
Daruma - Praha - kousek od Palackeho namesti
Hodne dobra cajovna, jedna z tech nejstarsich. Bohuzel ma vadu v tom, ze je dost draha a jeji kapacita dost casto nedosahuje poctu navstevniku. Navic pred par tydny zrusili Altanek, coz je vazne skoda.
U Dvou Salku - Praha - chvile chuze od IP Pavlova (aspon doufam)
Tak tady jsem stravil asi nejvic casu sam. Je tady hodne prijemne obsluha, docela prijemne levne caje ( i vodni dymky) a mista je spousta. Rozhodne uz nedosahuje takovych kvalit jako, kdyz tu byl stary personal ( Slavil jsem tu dva Silvestry v vzdycky to stalo za to), ale i tak je to porad dost kvalitni cajovna.
Kvetinova cajovna - Praha - kousek od Tanciciho domu (Ginger & Fred)
Nadherna cajka, kvalitni, levna. Vyborne misto i treba jen na cteni. Maskotem cajovny je jedna "domaci" cerna kocka. Mista je tu asi nejmin, ale moc lidi sem nechodi a asi proto je ta cajovna tak dobra.
Mesicni kocka - Praha - kousek od Svandova divadla
Prijemna cajka, ve vsech aspektech horsi nez Jerab, ale je zajimave, ze porad drzi. Maji hodne velky vyber a pokud se tam zrovna najde misto, muzete si zarhrat treba prijemnou partii Carcassonne (nebo se ucit matiku:))
Bili Jerab - Praha - kousek od Svandova divadla a Mesicni kocky
Asi nejlepsi cajka v okruhu Daruma - Kocka - Jerab. Ma hodne prijemne sedaci vybaveni (preklad. super gauce) a trochu vyssi ceny nez jinde. Uz tady jak rekla Seqoyka probehlo hodne akci, takze cajka je prijemne otestovana (a personal taky:))
Slunecna cajovna - Kladno - nevim
Asi nejlepsi cajka v republice. Je ohromna, takova prosvetlena a dokonce i nejlevnejsi. O celou cajovnu se stara clovek, ktereho se prezdiva Cajman, expert na caje. Kdyz jsem mu rikal at mi udela Touareg, ze podle nich posuzuji kvalitu cajovny. Tak se za chvili vratil s dvoulistem moznych zpusobu pripravy, ktere zna. To mi stacilo
A tak dal no. Jedna vyborna cajovna je v Trebici (nekde v CR kus od Mostu), dalsi v Olomouci kde dokonce vedi co to je japonstina, anime a ddr. A pak jedna v Ostrave, akorat na tu si uz nepamatuju.