Ja o datozniku nevedel, a pripravil jsem se tak o moznost stat se nevyznamnou polozkou ve statistice.
Ale prezentaci vysledku jsem videl. Kolace kulate a barevne. Dat spousty, a urcite by se daly vymyslel i nejake zajimave mene kulate grafy, treba histogramy.
A tak nejak si myslim, ze kdo to videl, by to asi vetsinou nechtel videt viset na webu ^__^
Tak zkusim aspon reprodukovat nejake perlicky.
Uz z poctu ucastniku animefestu lze videt, ze anime fanousci se mnozi. Dalsi dedukci lze usoudit, ze pravdepodobne nikoliv delenim, ale je to nejakym zpusobem infekcni.
Tomu odpovida napriklad i to, ze mezi fanousky je pomerne velke zastoupeni stavu nezadan(y/a). Lze se uz jen dohadovat, z jake casti se jedna o pricinu ci dusledek, a jak na tom budou jine zajmove skupiny.
Take z vysledku vyplyva, ze casteji anime nebezpecne propadaji divky, at uz podle poctu hodin stravenych sledovanim nebo podle zmen ve vystupovani. Nebo se to mene boji priznat aspon v anonymnim dotazniku.
Divky se jevi mnohem socialnejsi, casteji vyhledavaji spolecnost jinych podobne postizenych a ziskavaji material nejen z internetu, ale take od kamaradu.
Zatimco u divek (a slecen a podobne) se nektere vyse uvedene hodnoty v zavislosti na veku meni, u chlapcu (ci mladych muzu) nikoliv. To nevyvraci jistou hypotezu sirenou nekterymi osobami zenskeho pohlavi. Totiz ze vyvoj chlapcu konci v puberte ^__^
Jeden zasadne negativni vysledek tu je. Podle odpovedi se i v Cechach vyskytuji otaku, kteri zrejme nedelaji nic jineho, nez ze sleduji anime, a zadnou spolecnost nevyhledavaji, protoze by se museli zvednout od monitoru...
Na zaver jeste jedna prelicka: z vysledku vyplyva, ze mnohe dospivajici skolacky zrejme sleduji hentai. Nebo je tu alespon dostatecna skupina lidi co se pri vyplnovani vydavala za mlade skolacky sledujici hentai, a ma dost velkou fantazii. (pravdepodobne se jedna o onu diskutovanou otazku c 1
No asi se vsichni shodneme, ze je to povazovano za nevhodne (at uz si o tom myslime cokoliv). Ja take nektere hentai povazuju za nevhodne, a to nejsem dospivajici skolacka. Hintzu nezapomnel poznamenat, ze mnohe tez uvedly, ze jsou zadane. A ze lituje jejich drahe polovicky. No nejsem jisty, jestli bych chtel byt na jejich miste @-@;