bezvadny! mama se podiva v pondeli po te bonboniere, a pokud ji mit nebudou, tak mi okolo poledne napise, tzn. jeste bude cas pro to dojit (klidne to pripadne zaridim)
bezvadny! mama se podiva v pondeli po te bonboniere, a pokud ji mit nebudou, tak mi okolo poledne napise, tzn. jeste bude cas pro to dojit (klidne to pripadne zaridim)
Hlavne ji rekni cenovy interval tak do 150,-, pak by uz nas to stalo dost (jeste kupujeme kazdy ruzi).
Sheila (15:29:35 24/04/2007)
tak jen jestli nevíte, tak dneska to není v akcentu, ale ve Weberovce a protože ani my nevíme jak se tam dostat, tak sraz je v půl sedmý na Andělu ještě s mojí kamarádkou, která nás tam vezme =) Je to na Andělu směrem ke Carrefouru jak je Deichmann, tak naproti je takový velký sloup tak u něj
Tanecni (Klub Silueta) uz bude nafurt ve Webrovce (Akcent uz pry nikdy neuvidime). Potom se mi konecne podarilo ukoristit klice od cvicebniho salu ve Zborenci. Muzeme tam chodit kdykoliv a v libovolnem poctu, akorat napoprve tam musime jit vsichni. Videl bych to nekdy na pristi tyden, jak jste na tom s volnymi dny ?
Kdyz uz ozivuju ty mrtvy topicy...mam v planu chodit tech tak na ctvery tanecni. Nechce se nekdo pridat ? Muzeme zase udelat takovou "mensi" bandu lidi, co minule.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.