|
| 1.6.2007 Molikuv odchod | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: st, 30.květen 2007, 18:50 |
|
|
|
Oznamuji vsem oficialne, ze k 1. 6. 2007 odchazim z Czech DDR sdruzeni z vedeni a to dobrovolne a rozmyslene.
Vsechny me povinnosti prevezme Xsoft s S'Tsung a vsechny papirove formality se pokusim vyresit co nejdrive po prvnim cervnu.
Duvody sem psat nemusim, ale protoze se urcite budete ptat a me se nechce to rikat vsem znovu, tak prosim ctete:
Ze mam uz pres rok spatne nohy a nemuzu hrat hodne lidi vi. (Dysfunkce stehennich svalu, ktera se zatim moc uspesne neleci)
Ze jsem praci povinna a mam ted nove zamestnani take asi vetsina vi. Z obou techto duvodu prestavam byt v kontaktu s DDR
svetem a jako takova nejsem nejlepsi clovek ve vedeni sdruzeni. Presneji podle slov zbylych lidi z vedeni uz me DDR nezajima
a nejsem pravy "freak" ktery by ve vas vzbuzoval opravdovy zajem o DDR a vse kolem nej.
Co uz vi mensi procento lidi jsou udalosti poslednich par mesicu. Posledni dobou se den za dnem resi poslani sdruzeni a rozdilna vize
jednotlivych clenu vedeni. Protoze jsem sama proti vetsine (dvema) a uz me nebavi zpovidat se neustale jako vezen pred tribunalem
z kazdeho sveho kroku, kazde myslenky a kazde veci co udelam, dobrovolne odchazim. Neprovinila sem se nicim a presto jsem
neustale obvinovana a myslim, ze prave dnes pretekla posledni hranice, kdy se proti me obratilo samotne vedeni sdruzeni. Neni pro
me duvod zustavat.
Dekuji vam za pochopeni.
Molik
20051130-00007
[edit]
Nekolik hodnych lidi me presvedcilo o tom, ze neni potreba palit veskere mosty jen kvuli vedeni a zustavam zatim jako clen.
|
Naposledy upravil molik dne út, 5.červen 2007, 22:18, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
Rin
m=^.^=m
|
Zaslal: st, 30.květen 2007, 19:07 |
|
|
|
No, bohužel k tomu nemám moc co dodat. Sdružení stálo a padalo na tobě, odvedla jsi skvělý kus práce a já ti děkuju za všechen čas a úsilí, které jsi sdružení věnovala. Tvůj odchod chápu, asi taky neznám všechno, ale chápu.
Mrzí mě, že to takhle dopadlo, ale pevně věřím, že to neznamená, že se s námi přestaneš vídat
|
|
Deirh
Uživatel
|
Zaslal: st, 30.květen 2007, 19:17 |
|
|
|
Asi nejvetsi ztrata, co zbytek pochroumaneho sdruzeni mohl postihnout. Byt je na forech zvykem hrat si na nuceny patos kdykoliv kdohokoliv od neceho odchazi, tohle je odeme uprimny - ty za to, kam jsme se dostali, muzes asi ze vsech nejmin. Tak snad alespon duch komunity pretrva a budou dalsi srazy a bojovky. Sbohem, sdruzeni..
PS: je tady ovsem jeste jedno reseni, inverzni k tomuhle, pro ktery klidne otevrene hlasuju. Jiste to bude bolet ^^
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: st, 30.květen 2007, 21:56 |
|
|
|
ehm lidi, nemusite mi tu dekovat... Jeste sem koukam a budu, nez predam vsechny veci
Je mi to lito vic nez vam, jste moje dvouleta prace, ale uz toho byo dost. Dnesni tri hodinova diskuse s Xsoftem me proste presvedcila, ze uz si se zbytkem vedeni proste nemam co rict.
Dalsi vec. Nezkousejte me prosim tahat zpatky, nesdilim vizi zbytku vedeni a nebudu se na ni podilet, protoze si myslim (ja si myslim) ze nebude fungovat. Nehodlam ani pomahat, cekaji me zas jen vycitky a obvinovani.
Dalsi vec. Na valne hromade musite rozhodnout kdo bude moje nahrada, kdo bude mit na sebe napsane sdrueni, kdo u sebe schova sms.cz darky, kdo vezme Odpadlika... Rozhodne je to ted vic nez kdykoliv predtim ve vasich rukou. Vy sami si odhlasujte a reknete jak ma co byt. Bezte tam. Jestli tam budu ja, to je otazka.
Dalsi vec. Nikdo nerika ze se vam budu vyhybat, moje japonstina, LOST, vylety do parku a vsechno pokracuje, naopak ted budu mit az moc volneho casu na cokoliv takoveho...
Dalsi vec. Aby nedoslo k mylce. Nepranyrujte ty dva. To si nezaslouzi. Oba maji dobry cil a kus pravdy, kazdy trosku jiny, ale ve vysledku pro DDR dobry. Bohuzel SPATNOU cestu, se kterou nesouhlasim. Vyslechnete je na hromade a uvidite.
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |