|
Ja a DDR@FF07: |
Urcite se prijedu podivat |
|
38% |
[ 7 ] |
Patrne se prijedu podivat |
|
16% |
[ 3 ] |
netusim |
|
16% |
[ 3 ] |
neprijedu se podivat |
|
22% |
[ 4 ] |
Xsofte, smaz tenhle nepratelskej propagacni post |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 10.červenec 2007, 14:36 |
|
|
|
FF07 - co se tyce DDR tak mohu za sebe pochvalit Sniper za zvladnuti situace, hlidani padu (vcetne vstavani) a soutezi.
Program na FF za moc nestal. Jel jsem se tam podivat hlavne za lidma a to se mi povedlo. (+ST svatba +Zelenka). Potesila i nocni particka UTs lidma od nas a nauceni par novych her (vid Martine .. ten Fluxx, to je ale hra).
Fotak jsem nebral, jel jsem se tam podivat jako ucastnik. Takze jestli ma nekdo fotky, nebo report, rad si prectu.
Mimo to se dohodlo par veci na AdVik a cestou na FF se dodelal trailer na sipku 3 (link na YT nebo ADV strankach).
Prednaska o C&C byla dobra, soutez na Zaklinace spise lol, Zelenka tady rekl neco noveho (btw, vi co je DDR).
Btw, jak dopadla obracena-shovka? Nasli jste "vsech 10" nebo nekdo volal Pravdovi?
|
|
| | |
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: pá, 13.červenec 2007, 3:16 |
|
|
|
S'Tsung: Komunita kolem Yu-Gi-Oh! muze byt fajn, atmosfera, pribeh, graficke zpracovani karet (atd. ... komu se co libi je vec osobni preference) taky, ale ja jsem reagoval na technickou stranku hry. Kdyz se tedy vyjadrim vazne, tak zabavne mi to celkem prijde a klidne si to nekdy rad zahraju (s cizim deckem xD), ta hra ale rozhodne nema takovou strategickou hloubku ani tolik moznosti jako Magic... sry, ale proste je to tak a nikdo z vas tu nehraje/nehral Magic na dostatecne urovni k tomu, aby mi to rozmluvil.
ad. "MtG by potrebovalo znovu probudit" ... MtG je oproti ostatnim CCGs probuzene az dost ... spousty turnaju, z toho velke mnozstvi z nich o docela tucne prizemoney (a i v CR se porad neco deje, i kdyz s cenama od Blackfiru je to horsi) celkem ukazuje rozvinutost te hry. Jestli mas na mysli nove edice ktere vychazeji atd., tak to chapu, co se tyce flavoru, je to dost jine nez driv a dost lidem se to pochopitelne nelibi, ale ja se divam spis na to jak se ta hra hraje a z tohohle pohledu se mi nove karty libi.
Prelakavani hracu jinych her mi neprijde jako nic spatneho, je vec kazdeho pro co se nakonec rozhodne a konkurence mezi jednotlivymi hrami nuti jejich vyrobce dbat na kvalitu ^_~
xsoft: O cem byla C&C prednaska? Tusim, ze o jednotlivych pribezich a o tom jak se ty hry vyvijely... nebo snad o strategii?
Mas C&C3: TW? Mohli bysme dat game ... ^_^
|
|
| | |
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: pá, 13.červenec 2007, 3:20 |
|
|
|
Seqoy: hmm, noo, tak nejak ani nevim ^_^
muzes mi to na adviku pripomenout
(S'Tsung, prip. Cloud: jestli se o tom chcete jeste bavit, tak si na to zalozme topic)
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 5
|
|
|
| |