|
| Hřbitov | |
| Re: Hřbitov | |
| Re: Hřbitov | |
stribro
Support team
|
Zaslal: čt, 12.červenec 2007, 1:43 |
|
|
|
Sheila: tak az se prokousas tim 1000 strankovym tlustospisem (mimochodem... ted mi na policce lezi Taikou. Prijde na radu hned po Svejkovi.), vrele doporucuji precist si "Miyamoto Musashi - mytus a skutecnost" od Tokitsu Kenjiho ( http://www.kosmas.cz/knihy/127769/mijamoto-musasi-zivot-a-dilo-mytus-a-skutecnost/). Tentokrat sice biograficky pristup, ale zase se tam clovek dozvi hromadu veci kolem historickeho vyvoje bojovych umeni jako takoveho (vcetne osobnich zkusenosti autora).
</shameless propagation>
EDIT: Da se mluvit o "biografickem pristupu", kdyz biografie nezabira ani tretinu knihy...?
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
stribro
Support team
|
Zaslal: pá, 13.červenec 2007, 21:22 |
|
|
|
to Xsoft:
MGD2: oooh! More Sonitus Vir, pleaaaase!!!
Wii Fit: Bude se u nas prodavat verze s predmluvou Olgy Sipkove?
ADVik: ano, vim. Bude tam Tril a Cloud a Seqoyka a Deirh a Sheila jenom na prvni dva dny(doufa, ze aspon!) a S'Tsung a Xsoft a Yzi a Akira a Atelwen a Rin a dalsi lidi a Hikaru a Naruto a Kenshin a podobni a nejake dalsi anime a nejake sushi a nejake mece a nejake tancovani elektronicke a nejake tancovani klasicke a nejake PSko a nejaky turnaj a hodnemegamoc soutezi a worshopu a prednasek a... ufff
Trailer: kde? kdo? jak? proc?
Sheila: nejlepsi preklad Gorin No Sho (Kniha peti kruhu - ano, trvalo mi dlouho, nez jsem se ten nazev naucil) je ciste mimochodem v te knize, o ktere jsem mluvil. Ma to hromadu vysvetlivek a tak... ne, fakt me nezaplatili za reklamu
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: so, 14.červenec 2007, 18:28 |
|
|
|
Cloud napsal: | Kdyz uz mluvis o tom traileru Xsi, tak by se hodilo ho uploadnout.) |
RTFM pane hlavni organizatore.
1) je to na YoutTube
2) je http://trilenid.com/advik/index.php?text=dwnl
.. nehlede na to ze si trailer videl jako prvni ze vsech. Trailer na YouTube i AdVik stranky byl uplodnut uz druhy den co jsem byl na FF.
.. jinak pokud to ostatni nevideli, klidne juknete. Ma to jen minutu.
Hodim link i do sipka topicu.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |