15.7.2007 12:50
Zítra bude vrcholit oteplování. Odpolední maxima místy až k 39°C!!! Na pondělí vydal ČHMÚ výstrahu na velmi vysoké teploty.
16.7.2007 8:30
Během dne čekáme velmi vysoké teploty 34 až 38°C a i na horách v 1000 m bude kolem 30°C. V roce 1984 vystoupily odpolední teploty ve druhé polovině července až přes 40°C.
Ja byla tedka na chalupe na vysocine, kde byly ty nejhorsi bourky (Humpolecko, mozna jste slyseli ve zpravach ;o) ) A v kamenne chalupe byl docela prijemnej chladek, takze vedro se snaset dalo... i s teplym cajem ;o)
Já jsem nejhorší dny tohoto měsíce naštěstí strávil v kamenné chalupě, kde bylo velice příjemně, jinak bych asi chcípl. Kamarádka si mě stěžovala, že je nemocná že má teplotu 39°. Jsem jí odpověděl, že si nemá dělat hlavu, vzhledem k tomu, že stejná teplota je venku tak je jen dobře přizpůsobivá ^^
ono nekdy bylo? Ja se na pocasi definitivne nastval v patek, kdyz jsem si malem na barranove v atelierech pujcoval lod abych se dostal aspon k busu. Predstavte si sirokou silnici a na ni potok
tady v braniku je to dost drsny, bourka je primo nad nama, takze si ty hromy plne uzivam. to sou vzdy takovy rany ze se bojim aby mi to nevytlouklo okna
tady v braniku je to dost drsny, bourka je primo nad nama, takze si ty hromy plne uzivam. to sou vzdy takovy rany ze se bojim aby mi to nevytlouklo okna
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.