"Ten clovek s nickem, co nevim jak vyslovit" (spravne pry [Sántim], ale neumim to hezky francouzsky) , jinak take Magda.
High score: CNTM
DDRko jsem poprve zkusila na FF05, ale pravidelne jsem zacla hrat az od rijna 2005, tak jednou tydne. To trvalo do listopadu 2006.
Doma hrat poradne nemuzu, nebot mame opravdu spatne podlahy = strop souseda.
Hraju tedy spis prilezitostne jak DDR, tak ITG (hlavne).
Nicmene za tu dobu meho hrani jsem se dostala na uroven hard a zvladam i experty urovne 9, semtam nejakou 10 (ted tedy myslim ITG).
Vlastnim 2x Deluxe Ignition s DS konverzi (v pokrocilem stadiu rozkladu), jeden Trinpad a jeden Impact (+ dalsi mam pujceny) a momentalne na nem hraju nejvic.
Pravidelne navstevuji arkadu (zatim znam dobre jenom videnskou ITG2 Dedicab), na ktere se mi hraje velmi dobre. Jedine, co mi trochu vadi je, ze bar neni uplne koncipovany na moji vysku a proto s nim moc pocitat nemuzu. Vzhledem k me vysce (162 cm) me pomerne omezuje v pohybu a dosahnout na predni sipku je s barem "nepohodlne". Mozna je to o zvyku.
Take mi obvykle chvili trva, nez si zvyknu na zarizeni. Jedine snad na Trinpad/Beetech jsem zvykla dostatecne.
Pouzivam mody 1,5 -3x.
Snazim se predevsim zlepsovat presnost - hrala jsem dlouhou dobu na Deluxech s DualShooterem a vlivem toho jsem se naucila chodit asi trochu napred. Na arkade jsem jeste zadny song (hard, expert) nezahrala nad 90%, coz je jeden z mnoha z questu, ktere bych chtela splnit. Dalsi z mych cilu je zacit hrat a davat 10 expert, coz zjistuji, ze je zatim nad me sily.
Nektere moje screeny z arkady jsou
tady a nebo taky
tady. Mam ucet na GrooveStats.com.
Momentalní stav:
Po posledni navsteve arkady (26.12 07) jsem zjistila, ze i pro me ma bar jisty vyznam. Vecer pri unave nohou mi dost pomohl a byla jsem schopna v deliriu zahrat Delirium na d 90% - tj. mam splneny jeden z etch mych questu.
Zkousela jsem i nejake ty desitecky... z tech, co uz umim dat: Cryosleep, Temple of Love, Aliens in our midst a pak ty preratovane (Zodiac, D-Code). Priste uz musim dat Tribal Style!!