|
| DDR Ostrava | |
| DDR Ostrava | |
Qad!m
Uživatel
|
Zaslal: st, 24.říjen 2007, 7:49 |
|
|
|
Cauky, rad slysim, ze i v OV jsou blazni do DDR! Delam v OV pro jeden volnocasovy klub (decka 9-15 let) - http://pathfinder.sorbox.net , tak jsem pred trema tydnama spekuloval, co noveho pro ne vymyslet a nejakym zazrakem jsem se dostal k DDR. Behem tri dnu se mi podarilo z Prahy od NX dovalit dva Impacty, od te doby na tom blbnu...je to boziiiii!!!! No a za tyden budou decka poprve zkouset tancit, zatim o nicem podobnem nemaji paru, tak jsem zvedavy na reakce. Neco mi rika, ze mi nejspis brzo bude hodne zvonit mobil, jak budou rodice volat, kde se da sehnat pad Je to desne nakazlive, sem to prines do prace (zdravotni pojistovna) a nebylo kolegy z oddeleni, ktery by si to nezkusil, v soucasnosti uz tri chystaji objednavky na pady na Vanoce . Takze kdo vi, treba se nekdy nekde v OV uvidime (az to budeme poradne umet) ))) Vcil se snazim rozfachat quad stepmanii, prip. sehnat jakekoli info o multiplayeru pro ITG, to by bylo mega gut, hned bych koupil dalsi pady...
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |