Sice mi nepripada, ze by bylo co oslavovat, ale uz dlouho jsem vas nevidel a jina zaminka setkani me nenapadla.
Nabizi se plno mimoradne nudnych aktivit, jako:
Vareni sushi
Jezeni sushi
LAN - zoufaly pokus nalakat na akci i ty, kteri by radsi hrali DOTu. Donesu switch pro 8 a spoustu materialu na kabely.
Deskovky - na deskohrani si nekteri z nas poridili dalsi deskove hry a hori touhou si je s ostatnimi zahrat. Nase sbirka je cerstve obohacena o Space Truckers, Modry balicek Ligretta (muze nas hrat 12
), Yspahan (rychla a moc pekna), Petersburg
Wii, Eyetoy, Singstar, ...
prekvapeni - zatim se nevi jestli bude. o to vetsi prekvapeni to bude.
Dalsi napady:
tanecni - mame tu spoustu tanecnic a tanecniku, parket a hudba se urcite taky najde
koulovana - myslim, ze ta lonska ma velkou sanci stat se tradici. moc se mi libila.
Pozvani:
vsichni - tim jsou mysleni uplne vsichni
Hledame pomoc s:
sushi - shanime hrnec, bez nej to pujde tezko. Pokud mate nekdo nejakou skvelou novou napln, prosim, hlaste se
doprava - hledame ridice s autem, ridice, auta
singstar, psko ...
budanka - cloud rikal, ze neni problem
jidlo - vsichni kuchari budou vyzdvihovani do nebes
caje - cim vic druhu, tim lepe
technika - pocitace, monitory, reproduktory - odvezeme, neposkozene privezeme
Termin:
Chci zkusit jiny zpusob domlouvani terminu: vylosoval jsem termin ve velkem predstihu. Da se samozrejme vybrat uplne jiny ... da se hlasovat ... , ale to zase skonci v chaosu jako vzdycky. Trochu jsem snizil moznost vyberu, mozna to pomuze, mozna ne. Hlasujte prosim vsichni. Komu se termin nehodi, prosim napiste prispevek, at ostatni vedi s kym mohou zacit domlouvat jiny termin.
DULEZITE: Pokud se najdou alespon 3 lide, kterym se termin v zadnem pripade nehodi a zaroven se jim podari vybrat jiny termin (a vsichni 3 se shodnou), budeme se maximalne snazit to presunout (= zacneme presvedcovat i vsechny ostatni, zacneme zjistovat, jestli je i v novy termin volna budanka, jestli si muzu pujcit auto, novy termin se prida do hlasovani ...)
Edit: Termin vybran 15.-16.12.2007
Valna hromada //Xsoft edit
Zahajeni probehne v nedeli 16.12.2007 od 11h
Jakekoli dalsi napady a iniciativy vitany
Shrnuti prvni faze dohadovani terminu
1.12. si muzou cas udelat vsichni krome Yziho (hlasovani 8 chce a ma cas, 1 nechce, 1 chce a nema cas)
Prihlasovacka: (Klikni na obrazek pro prihlaseni ci zmenu)