Nick: MobilerxXx, Mobiler, mblx
Povolání: Student
Věk: 17
Pad: Impact Dance Pad
Módy: Hallway, 2x-4x
Hraju: zatím jen ITG
Hraju od: půlky září 07
Jak jsem se dostal k DDR:
Mno, jak jsem se dostal k DDR, poprvé jsem o něm slyšel od xsofta několik let dozadu, tak 3 roky jistě to budou, to jsem to nechápal, posílal mi tehdy link na tenhle web ale já ani nepochopil o co jde. O nějakou dobu (řádově rok až dva) později jsem o tom tuším mluvil s Robotem, s výsledkem velmi obdobným jako u xsofta předtím. Po nějaké době jsem se od kubaga dozvěděl že hraje, hraje dobře a rád, pak jsem se to dozvěděl ještě od .Dena (jestli ho tu někdo zná
) a poprvé jsem naživo viděl DDR v květnu 07 na Animefestu v Brně. Tam jsem vytřeštěne koukal na to, jak skáče nejen kubago a .Den, ale i spousta jiných, které jsem neznal. Možnost vyzkoušet mi nějak nevyšla, pady nám byly odneseny takříkajíc před nosem. Po letošních prázninách a brigádě nastalo mohutné donucování z kubovy strany, později když si koupil pad Zen tak i z jeho. Definitivní rozhodnutí padlo asi ve chvíli kdy u mne byl na konci práznin Zen a dovezl pad. Pak jsem se ještě asi 14 dní rozmýšlel a hrál na klávesnici než jsem se rozhodl pro koupi padu. A od té doby se tak nějak snažím hrát, hraju tedy zatím asi měsíc a tohle jsou zatím nějaké moje výsledky. Sice nic moc v porovnání s lidmi tady na fóru, ale tak aspoň něco.
Jinak zdravím všechny staré známé a těm, co mi o tom dříve říkali a setkali se s nepochopením se omlouvám
P.S. Já jsem si zatím PGS nechtěl zakládat, protože jsem si říkal že budu vypadat jak lama, ale když mi z několika zdrojů bylo během minuty oznámeno že si mám založit PGS jinak kdo-ví-co, dal jsem na tyto zdroje, které nebudu jmenovat