(odpovedi tucne)
Konkretne prehlednost se mi zda stejna.
Kdyz si vedle sebe otevru obe fora, tak obe maji " Fórum Témata Příspěvky Poslední příspěvek "
Takze tohle je naprosto stejne a lisi se tu muze treba themesem, ale jak phpBB2 tak phpBB3 mohou mit ruzne vzhledy. Prehlednost kdyztak rozved.
Statistiky .. v jakem smyslu? Jako z administrace, nebo stats modul, nebo cisilka primo ve foru? (pocet prispevku a views je stejny).
-- statistiky formou resynchronizace. Na phpbb2 jsem zadny takovy modul nenasel a v phpbb3 je defaultne implementovany. V praxi to funguje tak ze si kdykoliv muzes "smazat" statistiky fora, zmenit datum od kdy forum bezi, nebo treba sychronizovat pocet existujicich prispevku.
Forum phpBB2 > administrace > forum/administrace > posledni sloupec Synchronizace (defaultne implementovane). Kdyz zalozis prispevek a pak ho smazes, tak porad pocet prispevku odpovida skutecnosti.
Zmenit dobu, od kdy forum bezi > tabulka phpBB_config (nebo podobny nazev) - ale nevypada to, ze tohle je udaj, co by clovek 3x do mesice menil stejne jako treba datum svych narozenin.
Spravu prav ceho - uzivatelu, skupin, fora (jake casti)?
-- no prava k foru. Vzdyt se na to sam koukni, implicitne na to nema prava nikdo a sam si musis vymyslet, kde bude mit kdo jaka prava. Muzes tam pouzivat i masku prav a pri sprave tech rozsahlejsich for se to urcite hodi.
Defaultni skupiny a prava jsou Uzivatel a Administrator. Co vic taky clovek potrbuje? Kdyz chce moderatory, udela skupinu moderatori, do na nahazi lidi a tehle skupine da prava na urcitym topicem. Stejne tak muze udelat prava konkretnimu udivateli.
Jinak, samozrejme ze musis vymyslek kdo bude mit prava a jaka (preci nebude mit phpBB3 neco jako on.user_name='cloud' set admin)
Btw, to je cista 2 denni instalace nebo se ti nepovedlo preportovat forum?
-- forum se mi nepovedlo portnout, protoze phpbbplus je zkurvena phpbb 2.018 s tunou blbosti, takze totalne rozhazena databaze a presunul jsem rucne akorat par veci.
No (kdybych ja to nerikal, ze s tim pluskem jsou problemy..)
Btw2, vzdyt to nemas ani cesty (na to ze se to asi ma tvarit jako ceste forum)
-- cesty nebo cesky ? cestina na rc8 ani na gold jeste neni, je zatim akorat slovenstina.
cestina, oka .. no, treba bude (ale ta z RC8 se neda pouzit?)
Btw3, predpokladam, ze mas dostatek informaci, aby si mohl diskutovat - tj. ze si obeznamen s phpBB2 i phpBB3 nebo sis o tom neco precetl.
-- jo hrabu se v tom uz docela dlouho.
pak ok