kiro: vzhledem k tomu, ze AA jsem dala naposledy na max300 na mistrovstvi evropy tak screen nemam. a nemam ani video s vysledkem. avsak kdyz se budu hodne snazit tak bych mohla nekdy pustit DDRko a zkusit to dat znova. ale asi to bude challenge, vzhledem k tomu ze me nejlepsi skore se pohybovalo okolo 8,8mill a 9,3mill.
kiro: vzhledem k tomu, ze AA jsem dala naposledy na max300 na mistrovstvi evropy tak screen nemam. a nemam ani video s vysledkem. avsak kdyz se budu hodne snazit tak bych mohla nekdy pustit DDRko a zkusit to dat znova. ale asi to bude challenge, vzhledem k tomu ze me nejlepsi skore se pohybovalo okolo 8,8mill a 9,3mill.
popravde receno to na dance pointy vyslo jen tak tak. ale reknu ti vis jaky to je citit se jako totalni lama? kdyz jsem prijela na prvni mistrovstvi evropy tak vsichni hrali max300 na zahrani a davali SDGcka (mene jak 10 greatu). No a ja jsem ani v te tobe maxe regulerne nedavala. teda jako davala...ale ne na AA 8 greatu^_~.minule jsem byla docela rada, ze jsem davala max300 s prumerem 3 missu. bohuzel na tomhle songu mam v soucasny dobe docela great attack.
popravde receno to na dance pointy vyslo jen tak tak. ale reknu ti vis jaky to je citit se jako totalni lama? kdyz jsem prijela na prvni mistrovstvi evropy tak vsichni hrali max300 na zahrani a davali SDGcka (mene jak 10 greatu). No a ja jsem ani v te tobe maxe regulerne nedavala. teda jako davala...ale ne na AA 8 greatu^_~.minule jsem byla docela rada, ze jsem davala max300 s prumerem 3 missu. bohuzel na tomhle songu mam v soucasny dobe docela great attack.
no tak abychom tu jenom nekecali, dneska jsem teda pripojila CFko k PS2 a dala tam extreme. chvili jsem hrala v botech nejake peti az sedmicky az me z toho desne ale desne boleli tlapky. zjistila jsem dve veci. vetsi pocet missu tak o 400% procent ale zaroven mene greatu.
pak jsem si rekla cas na max300. sundala jsem boty a dala max300. prvni pokus skoncil 92mil, druhy 95.
EDIT: jinak tohle je legendarni kombo, ktere je mozna pro nektere nocni murou.....
po peti dnech hodne spatneho spani hlasim, ze jsem uhrala 2,5k kalorii na single a double. zadne chytre vysledky z toho nebyly az na par ojedinelych rekordu. avsak to ze jeste stojim na nohou je asi docela i zazrak.
- co se bot tyce...stale to boli jak "jakesi to zvire"
prezity nejake ty NM z PIU Pro a to devitky (tech bylo vice) a desitky (Come to me).
zjistila jsem jake to je hrat bez kysliku ve svalech a premyslela jsem jestli chytnu driv krec nebo se driv udusim. = dychani pri pohybu a okyslicovani je dulezitym faktorem, aby se clovek neznicil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.