Nick: Tarah/Xarath
Věk: 17
Místo pobytu: Brantice (Morava)
Povolání: stále ještě školou povinná
Historie - První setkání: Někdy v průběhu prvního týdne v červenci 2007 (na FF07) - dohromady asi 6 písniček (všechny obtížnost 1-2), vždycky tak dvě za sebou, bylo nás tam prostě moc
. Hodně se mi to zalíbilo, ale přišla jsem trošku pozdě - další den byl dnem odjezdu domů
.
Historie - Začátky: Moje druhé setkání s DDR proběhlo 17.11.07 kolem 11:00 ráno - na KoprConu 2007. Šla jsem zrovna kolem dveří do místnosti DDR a uvažovala, zda se jít najíst (jak bylo původně v plánu), ale pak jsem si řekla
..hm..ale jo, na chvilku bych tam zajít mohla..ta chvilka se protáhla snad do dvou-tří do rána (potom na nás přišli, abychom to vypnuli, že lidi chcou spát
) - přičemž je to vina jen a jen od kubago, páč mě zlanařil na turnaj a pak už to se mnou šlo z kopce
Současnot - První pad: Tak, po dlouhé pauze od DDRka (pokud se tomu vlastně dá říkat pauza, když jsem vlastně pořádně ani nezačala) a po dlouhém šetření penízků tu přede mnou konečně leží můj první softpad
. Nejprve tři dny na klávesnici ve Stepmanii, potom konečně s padem v tomtéž a od včerejška ITG2PC - tak nějak mi uplynul můj první DDR týden
. Teď ještě donutit nohy ke větší spolupráci a přijít na kloub těm zeleným šipkám..