ROFL no vite co prohlasil ctvrty nejlepsi hrac Francie? Tak mozna tam opjedu kdyz dostanu ten sponsoring a skoncim posledni v loser's bracket. Tak jsem mu napsala kdo jede za Ceskou Republiku^_~. A on na to " no s tebou bych si chtel zahrat, neco bych se naucil".
Mozna to zni divne, ale kdybych mohla, jela bych se klidne jen divat a podporovat vas
Bohuzel, finance mi to nedovoluji a navic zacinam s praci cestovat do zahranici. V unoru me ceka Dusseldorf, za dalsi dva - ctyri mesice Londyn...
Nicmene podporovat vas budu i odsud, to se nebojte
Mensi zmena pravidel: obtiznost vsech songu v zenske divizi bude snizena o 1. Takze se zacina na 8mickach a jde se nahoru.
Zatim jsou registrovane 3 zeny a jako cena jsou celkem 4 impact ac platformy (2 pro zeny, 2 pro muze).
Osobne se mi tyto zmeny (za ktere nejspise muze Nina) nezamlouvaji, ale to je na organizatorech. Hrat tezsi songy v one casti mi pripadlo jako vyhoda pro CR.
A vyherci jsou ...
(aneb seznam kvalifikacnich songu, co mel byt na zacatku tydne):
In The Groove 2 arcade – Female – Level 8/Hard
July -Euromix- - JS14
Summer in Belize - Digital Explosion
Dawn - KaW
Flying High - Filo Bedo
Mellow - Spacekats
In The Groove 2 arcade – Male – Level 9/Hard
Monolith - Affinity
Summer ~Speedy Mix~ - :)
Hardcore of the North - Digital Explosion
July - :)
Remember December - Mind Reflection
mary-chan na tuto otazku odpovedela "ano". tak doufam, ze to tak je.
july a summer in belize jsou pro me docela caty. zbytek jde.
Tusim, ze stejne bylo neco jako "kvalifikacni podminka" - umet zahrat vsechny devititlapky no bar, coz je nerealne proverit na miste...
Jinak myslim, ze ten vyber je celkem friendly, ale osobne bych se bala toho Monolithu (Nejak se mu porad vyhybam, tak ani poradne nevim jaky je. Vim jen, ze je to jedna z tech tezsich devititlapek).
Summer se mi narozdil od Monolithu libi (myslim hudebne). Monolith mi v tomto ohledu moc neleze a tak me nic moc nenuti ho hrat (momentalne akorat fakt, ze mam na AC stale neodehrano tak 80 stepchartu (hard/exp).
Ale je pravda, ze existuji songy, ktere se mi hudenbe ani za mak nelibi, ale maji hodne dobry spechart (napriklad Hip Hop Jam)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.