Díky za všeobecně příznivé recenze!
A díky i Enderovi za obšírnou odpověď! Zkusím se tedy také ještě trochu rozepsat:
Zručnější s pájkou než s bruskou je přesně můj případ, i ten sololit mám uřezaný trošku do vlnek
Pad jsem postavil doma a narychlo zkalibroval na podlaze z vrstev: koberec, parkety, hobra a dál nevím.
Projel jsem jednou kalibraci timingu v Stepmanii a odpovídajícím způsobem (o -0.06) posunul GlobalDelay v ini.
Pak jsem se s celou parádou přesunul na chatu, kde jsem se jal obracet pár přátel DDR nedotčených na pravou
víru. Pad jsem vytáhl z auta, uložil do společenské místnosti do rohu a zapojil do notebooku. Podlaha tam byla
ve stylu: koberec, prkna, prázdno. Bez další kalibrace jsme hned mohli začít hrát. Na padu se vystřídalo 7 lidí
a všem to tlapky bralo bez problémů. Jediný drobnější zádrhel měla jedna kamarádka se startovací šipkou,
která její drobnější nožku odbčas odmítala detekovat, ovšem po dokalibrování tohoto jediného snímače už vše šlapalo OK.
Přiznám se, že mne to samotného překvapilo, čekal jsem větší problémy.
Pravda, do tašky ten pad nestrčím, ale alespoň nebudu muset pořád kupovat náhradní plexi do TX1000, nemluvě
o tom, že je to daleko tišší. Nedokážu teď přímo srovnávat kvalitu hry. Více než rok jsem si nezaskákal a nikdy jsem
ani nehrál na nějakou přesnost, stačilo mi jen to Áčko či dvě
Nicméně testovací Supercalifragi... však víte...
na Standard (to je 6 tlapek nebo tak nějak) jsem dal napoprvé.
Stejně tak se dá v určitém rozmezí hýbat s citlivostí snímačů, že třeba špičku, nebo lehce položenou nohu nevezmou,
ale došlápnutí už ano.
Jak říkám, přešel jsem na kapacitní pad z TX1000 a nijak jsem skákací styl zatím měnit nemusel, ono na té TX1000
se moc klouzat naboso nedá
Jak jsem porovnával ty dostupné firmwary pro PIC a AVR, tak mne zaujalo, že v jednom případě se měřila doba nabíjení
čidla a ve druhém vybíjení. Možná, že jeden z těch postupů je správnější než ten druhý, ale to je jen takový nápad.
Asi nemá moc cenu srovnávat, jelikož používáme různé konstrukce s různým firmwarem, ale určitě se poučíme oba
a případně i další zájemci o stavbu