|
| Stepmania 3.9/4.0 CVS - Ceske pisnicky? | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 8.květen 2008, 21:20 |
|
|
|
Zdravim,
pred 4 lety byl napad na namluveni ceskeho announcera, ale nakonec z toho seslo s tim, ze by to asi nikdo moc nepouzival a spis by to lidi matlo a rozptylovalo (nehlede za misto slov vicemene meli byt zvuky a pazvuky).
Ceske songy bych nejake mel, ale jde o nejakou nahodnou sbirku prohnanou pres Dancing monkeys (coz je takovy robot, co zkusi sam nacasovat pisnicku a vygenerovat kroky, neco schroustne, neco ne). Pokud se rozjede dal (=najde BPM), tak co vetsinou sedi (do nejakeho nastroje), ale co se tyce sofistikace sipek, tak stepchart (slet sipek) nestoji za nic. Pomalu jakykoliv song z 5 000 bude mit lepsi kroky nez tohle. Nicmene, pokud si s tim chces zkusit hrat:
Ten program je na stazeni na: (je tam i navod.. jo .. je to takovy programek v Matlabu i s poustenim mimo Matlab).
monket.net/dancing-monkeys/
Tady mas BATka co jsem driv pouzival na prevedeni vice songu (spustis v adresari kde je DancingMonkeys.exe a v adresari MP3 mas MP3)
FOR %%i IN (mp3/*.*) DO x "mp3/%%i" 3 6 9
(jeste predtim zkopiruj DancingMonkeys.exe do x.exe)
(cisla na konci jsou obtiznosti jake chces)
.. teda.. ted koukam ze je dancing-monkeys v2. Jeste jsem to nezkusel, a vyse napsany postup nemusi tedy fungovat.
OK. takze maji Dancing Monkeys 1.06 and Gorilla 1.1.4 (ZIP 7.0MB)
cop jsem zkousel byla verze 1.03
|
|
| | |
hugo
Uživatel
|
|
Zaslal: čt, 15.květen 2008, 22:59 |
|
|
|
dik, akorat tohle totalne nemozne prome shanim neco normalniho na basic 4-6 nebo max difficult
a neni to Nighwish....
Chtelo by to Nightwish to je peklo http://uk.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |