|
| 12.-14.9.2008 Comics-Salon 2008 | |
Srandista
Uživatel
|
Zaslal: ne, 27.červenec 2008, 18:01 |
|
|
|
Je uz pomaly zvykom, ze tak ako aj po minule roky, tak aj tento sa bude konat najvacsi con na Slovensku a to Comics-Salon v Bratislave od 12. do 14.9.2008.
Akica je poriadana Obcianskym zdruzenim AnimeCrew, ponovom sa bude konat v Dome odborov Istropilis v Bratislave.
Ako aj minuly rok vas cakaju 3 dni plne zabavy, anime, comicsov, filmov, hier, ale hlavne DDR a ponovom aj PIU.
Ano, citate spravne, tento rok to uz nebude na cone len cisto stvor panelova zalezitost, ale zabrusime aj do trosku inych oblasti a budeme popri klasickom ITG prevadzkovat aj pat panelove PIU.
Co sa turnajov tyka, bude to este pestrejsie nez minuly rok, ked pri ITG planujeme aspon Easy, Medium, Funny a samozrejme uz k Comics Salonu patriace Majstrovstva Slovenskej republiky v ITG. Pri PIU to bude tiez Easy, Medium a aj Crazy turnaj, s tym ze si mozno pre Vas prichystame este nejake prekvapenie.
Navyse je realna sanca na jedno velmi prijemne prekvapenie, ale toto si zatial necham pre seba az dokym si nebudem uplne isty, ze sa mi ho podari zariadit.
Oficialna stranka je tu
Ubytovanie si tento rok riesi kazdy sam na svoje triko, avsak na stranke ubytovania je mozne si este zarezervovat Hotel Doprastav alebo ubytovanie v skole.
Rezervacia vstupeniek (iba na 3 dni)
Miesto konania a mapa.
Programova struktura.
Program bude pridany neskor.
To by bolo nateraz vsetko, akekolvek novinky budem do tohoto topicu promptne dopisovat.
Tesim sa na vas vsetkych, a snad sa opat stretneme v hojnom pocte ^_^
|
Naposledy upravil Srandista dne po, 8.září 2008, 14:36, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: po, 15.září 2008, 21:34 |
|
|
|
Letosni CS08 byl jednoduse perfektni (tedy alespon linie tanecnich her) a nebyt jedne male, ale bohuzel hloupe zavady, je to temer dokonale.
Samozrejme ze je vzdy co vylepsovat, pro priste by to chtelo vzduch (typicky problem) a vice protoru i pro dalsi hudebni hry. Podrobny report bude pozdeji, az se udela.
Kazdopadne dekuju vsem za spolupraci a prijemnou spolecnost. Jmenovite predevsim NXovi, ktereho to krome energie stalo take nervy, cas a par dalsich veci. Odplatou mu budiz pohled na kvalitne zpracovanou linii a opravdu velkou spoustu bavicich se lidi. Dalsi diky patri Sts za velkou pomoc (napriklad s prednaskou), Molikovi za rozhodcovani Mistrovstvi Slovenska v ITG, Srandistovi, ulovi, Myiu a Filipovi za pujceni a stehovani arkady. A samozrejme i ostatnim, co se tam prubezne vyskytovali a pomohli treba jen s drobnostmi.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Srandista
Uživatel
|
Zaslal: út, 16.září 2008, 2:27 |
|
|
|
Tak pridam sa aj ja, kedze mi tam niektori ludia hovorili organizator sekcie...
DDR linia (kedze som fakt nikde inde nebol, neviem teda zhodnotit zvysok) na tohtorocnom CS sa podla mojho nazoru naozaj vydarila... Stale sme sice mali nejake tie bugy (ako napr. chyba v prepocte potrebnych monitorov na akciu, chybajuce diplomy), ale oproti minulemu roku sme zaznamenali myslim naozaj znacny kvalitativny posun vpred... Ci uz to znamena viac priestoru pre jej realizaciu, neuveritelne hmotne vybavenie, alebo dostatok ludi na jej organizaciu (uznavam, toto tu stale nieje uplne dokonale, ale je to znacne lepsie ako minuly rok)... Jednoducho, ja som s tymto rocnikom CS naozaj spokojny, a nebyt jednej velmi neprijemnej udalosti, ktora sa nam prihodila, bol by som si skoro myslel, ze uz to pomaly ani nemoze byt lepsie...
Dufam ze do buducnosti si udrzime aspon taku kvalitu, aku sme mali tento rok, a rozsirime portfolio hier, ktore sa budu moct dat na CS vyskusat, s tym, ze pevne verim, ze buduci rok to bude nie len podkategoria tanecne hry, ale aj ine hudobne hry, ktore este kopa ludi nemala moznost vyskusat...
Co sa Majstrovstiev tyka, zucastnilo sa ich nakoniec 14 ludi, ktori sa prebijali pavukom, aby nakoniec po dlhych 4 hodinach ukazali, co vlastne dokazu, a z nich vo finale vysiel len jeden, Majster Slovenka. No a nim som sa (opat) stal ja... (Uz je to pekne trapne a otrepane, ze?) Na 2. priecke sa umiestnil Crazy, a na 3. mieste Daeglin. Musim len povedat, ze uroven hracov sa oproti minulemu roku znacne zvysila, a pocas samotnych subojov som si veru nebol isty, ci svoj titul obhajim, aj vzhladom na to, ze do finale som siel z loosers bracket...
Nakoniec uz si len skusim spomenut na vsetkych, ktori na DDR linii pomohli...
NXovi, za neuveritelnu pomoc, odvoz a dodanie mnozstva techniky, S'Tsung za prednasku, pomoc pri strazeni, a za jej schopnost ma uplne znicit na arkade ^_^, molik, za jej pritomnost (^_^) a za rozhodcovanie na Majstrovstvach Slovenska, ulovi, Magde, Smichalovi, Miyu, Rin, Seqoy za pomoc pri strazeni a nastavovani, a tiez vsetkym, ktori sa na cone ukazali a vyskusali si ci uz ITG alebo PIU, a tymto opat rozsirili okruh ludi, ktorych tato hra zaujala a chytila.
Ak by som na niekoho zabudol, prosm, dajte mi vediet, aby som vas mohol pridat, nerad by som zabudol na niekoho, kto sa tento rok podielal na fungovani nasej relativne malej, ale zato vynikajucej linie.
Dufam teda, ze buduci rok posunieme latku opat o nieco vyssie, a ze sa stretneme este v hojnejsom pocte, ako teraz.
P.S. Obsirnejsi report spisem casom.
Na zaver snad len jedna fotka, ktora ukazuje DDR liniu v plnej krase... (Nalavo ITG Multiplayer, vzadu 2 Impact Arcady a na pravo vsade oslavovana PIU Exceed 2 arkada)
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |