|
| Fallback? | |
MaJJ
Uživatel
|
Zaslal: út, 16.září 2008, 20:10 |
|
|
|
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jak se skáče fallback - v ITG nejspíš vůbec není, a teď ho ve Stepmanii 4 vidím poprvé ... a missuju ho, ať se snažím dělat cokoliv.
Vypadá to takto, aspoň v základním nastavení stepmanie:
a cesta k tomu souboru je
...\StepMania CVS\NoteSkins\common\common\Fallback Ready Receptor 3x1.png |
a vůbec, v celém tom adresáři common jsou nějaké pro mne neznámé steps (až na holdy a miny) ... co to je zač?
Díky předem!
|
|
| | |
| | |
| | |
MaJJ
Uživatel
|
Zaslal: út, 16.září 2008, 21:34 |
|
|
|
ano, šipky, miny, holdy a rollsy znám, to všechno jsem už skákal ... ale zkus si najít Cheeseburger (Stepmix 3) na 7. úroveň. Po chvilce by se to mělo ukázat (ale ITG to ignoruje, nezapočítává to do skórování, jako by to z tama vypadlo) ... a jinak hraju na defaultním noteskinu (protože jsem zvyklý z ITG na ty barevné "noty" - červená = 1/4, modrá = 1/8, zelená = něco mezi tím - a jediné noteskiny pro mne docela použitelné a na SM 4 CVS rozjetelné (lol ) ... byly Vivid, kterým se ale barva měnila neustále, takže jsem byl odkázaný jen na hudbu, rytmus a instinkt ... Metaly z ITG jsem nerozjel, ale ty bych nejradši), takže by tam teoreticky nic chybět nemělo.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |